26.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
aktivno društvo

Članovi DVD-a Gornja Šuma održali su 63. godišnju skupštinu, izabrali su i novo zapovjedništvo
Č

Društvo danas broji 32 člana od čega 11 operativnih vatrogasaca, 15 pričuvnih vatrogasaca, tri vatrogasna veterana i tri počasna člana

Ne propustite

Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornja Šuma ove je godine održalo svoju već 63. skupštinu.

Predsjednik Ivan Gregurić otvorio je skupštinu na kojoj su članovi prihvatili sva izvješća za prošlu godinu te plan rada za ovu godinu.

Ove godine članovi su birali i novo zapovjedništvo. Vlado Crnjak izabran je za zapovjednika, a Josip Matanović za dozapovjednik društva.

– Od prošlogodišnje skupštine održano je 15 sjednica upravnog odbora na kojima se raspravljalo o preventivnim mjerama o zaštiti od požara kao i ostalim pitanjima koja su bitna za redovni rad društva – istaknuli su na skupštini.

Dodaju da društvo danas broji 32 člana od čega 11 operativnih vatrogasaca, 15 pričuvnih vatrogasaca, tri vatrogasna veterana i tri počasna člana.

– Prošlu godinu započeli smo nabavom potrebne nove svečane odjeće za sve naše članove. Od Vatrogasne zajednice županije dobili smo novi agregat s usisom, rukavice te S aparate. Nabavila su se i nova požarna radna odijela te ostali radni alat i oprema – ističu.

Tijekom godine sudjelovali su na raznim događajima, proslavama i misnim svečanostima.

– Zahvaljujemo svim gostima koji su prisustvovali na skupštini, Lovačkom društvu Molve koje nam je ustupilo prostorije, DVD-u Sigetec na suradnji, kuharu Luki Posavcu te Predsjedniku VZO Molve Petru Greguriću i načelniku općine Molve Zdravku Ivančanu što su pokrenuli radove koji se odvijaju u našemu društvu – poručili su.

Izvor: Općina Molve
Izvor: Općina Molve
Izvor: Općina Molve
Izvor: Općina Molve
Izvor: Općina Molve
Izvor: Općina Molve
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Turistički doživljaj

Želite na rafting Dravom? Imamo datum, cijena je “bagatela” – požurite i prijavite se dok još ima mjesta!

U subotu 15. i nedjelju 16. lipnja najavljen je tradicionalni rafting Dravom - Hrvatskom Amazonom. Jedinstven je to doživljaj...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×