17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Članovi županijske Udruge slijepih posjetili Krapinu
Č

Ne propustite

U sklopu trogodišnjeg Programa “Priprema, pozor, SAD!!! (Samopouzdani, Aktivni, Društveni)” financiranog sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih, županijska Udruga slijepih za dvadeset i dvoje najaktivnijih korisnika Programa, njihovu pratnju i volontere organizirala je edukacijski posjet Muzeju Krapinskih neandertalaca, gdje su se upoznali sa poviješću razvoja ljudske vrste i prirodnih znanosti, te sa teorijom evolucije.

Uz stručno vodstvo djelatnika muzeja, članovi su dobili i iskoristili mogućnost taktilno upoznati sve muzejske izloške. Nakon posjeta Muzeju i nalazištu, svi sudionici prošetali su Krapinom, upoznali se sa gradskim znamenitostima i uživali u lijepom danu.

Svrha ovog putovanja uz aktivno učenje je i poticanje korisnika na samostalnost, razvijanje svijesti o jednakim mogućnostima pristupu i konzumaciji kulturnih sadržaja, te korištenje i testiranje komunikacijskih znanja i alata koje su naučili sudjelujući u Programu, a koje su morali koristiti s obzirom da su se našli u nesvakidašnjoj situaciji koja je od njih tražila prilagodbu novim uvjetima.

Prva godine provedbe ovog programa traje do 31. svibnja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Dvije dame današnje su slavljenice!

Anastazija i Bosiljka današnje su slavljenice. Anastazija je prilagodljiva, prirodna, ambiciozna, poticajna, uredna, pustolovna, poletna, samostalna, vesela i simpatična osoba. Bosiljka...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×