Crni kraj vikenda

20:22h
0
U naletu vlaka B. K. zadobio je teške tjelesne ozlijede; Foto: Ivan Brkić

Na pružnom prijelazu na Ivanečkoj cesti vozač osobnog automobila koprivničkih registarskih oznaka naletio je pod vlak. Pod utjecajem alkohola od 0,40 grama po kilogramu B. K. ( 60) je zanemario zvučne i svjetlosne signale koji na pružnom prijelazu najavljuju dolazak vlaka te je pokušao prijeći prugu i došlo je do udara vlaka u vozilo kojim je B. K. upravljao.

U naletu vlaka B. K. zadobio je teže tjelesne ozlijede i pukla mu je ključna kost zbog čega je hospitaliziran u koprivničkoj Općoj bolnici.

Budući da je svjesno zanemario  zvučne i svjetlosne signale koji na pružnom prijelazu najavljuju dolazak vlaka, protiv B. K. bit će podnesen optužni prijedlog.

Zbog neprilagođene brzine A.R. sletjela je s ceste; Foto: Ivan BrkićSletjele s ceste

Na otvorenom dijelu županijske ceste u Koprivničkim Bregima, nedaleko skretanja za Jeduševac došlo je do slijetanja osobnog automobila s ceste. Mlada vozačica A. R. (18) zbog neprilagođene je brzine osobnim automobilom sletjela s ceste. Za vrijeme prometne nesreće s  njom je u automobilu bila putnica, M. L. (17).

Tijekom slijetanja osobnog automobila s ceste obje su djevojke zadobile lakše tjelesne ozlijede te su prevezene u koprivničku Opću bolnicu kako bi se utvrdilo postoji li potreba da ih se hospitalizira.

Zbog neprilagođene brzine vožnje protiv A. R. bit će podnesen optužni prijedlog.