11.3 C
Koprivnica
Petak, 9. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Tjednik Glas Podravine

Darija Lončar s mjesta djelatnice računovodstva seli u direktorsku fotelju: ‘Kadrovske i organizacijske promjene su nužne’
D

S početkom godine, na mjesto urednika također dolazi novo lice, a tko će to biti, još nije poznato. 

Ne propustite

Darija Lončar nova je direktorica najdugovječnijeg tjednika u Koprivnici – Glasa Podravine.

Neslužbeno doznajemo da je jednoglasno izabrana na tu funkciju na nedavno održanoj Skupštini, a biralo se između troje kandidata.

Inače, ona već dugi niz godina radi u tjedniku i to kao djelatnica u računovodstvu.

Podsjetimo, još u srpnju tadašnja Sonja Badalić, je podnijela ostavku na mjestu direktorice. Uz nju, s mjesta glavne urednice otišla je Adela Zember.

U međuvremenu, do odabira nove direktorice, Badalić je bila vršiteljica dužnosti direktorice, ali i urednica tjednika.

Prema riječima novoizabrane Darije Lončar, ono što će biti njezin cilj je povezati tri medija koji djeluju unutar društva, misleći pritom na radio, portal i novine.

– Svakako želim poboljšati ponudu usluga da vratimo i zainteresiramo oglašivače. Nužno je provesti organizacijske i kadrovske promjene, riješiti financijske probleme koje imamo. S novim idejama i drugačijim pristupom. Mali odmor na kraju poslovne godine pa ćemo vidjeti dalje – kazala nam je nova direktorica.

Darija je inače, ove godine diplomirala menadžment i poslovanje u medijima na koprivničkom Sveučilištu Sjever te tako stekla uvjete za direktorsko mjesto.

Posljednjih godina u Glasu su česte promjene u direktorskim foteljama, ali i na mjestu glavnog urednika tjednika.

Nakon Željka Krušelja direktor je bio Ozren Špiranec, novinar u tjedniku, naslijedila ga je Sonja Badalić, također novinarka, a nju je sada zamijenila D. Lončar iz računovodstva.

Ivicu Baraća je pak na mjestu urednika zamijenio Vedran Tkalec koji je nakon nesluglasica napustio novine. Potom je kratko vrijeme tjednik uređivala Snježana Omrčen-Čeko, da bi tada uredničku poziciju preuzela Adela Zember.

S početkom godine, na mjesto urednika ponovo dolazi novo lice, a tko će to biti, još nije poznato.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Ranka i Ranko, pa od srca vam želimo sretan imendan, lijepo ga obilježite

Ranko i Ranka, pa od srca vam želimo sretan imendan! Ranko je racionalan, angažiran, nježan, kvalificiran i odgovoran. Ranka je razborita,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti