Male stranke

Darko Tetec predvodi Laburiste, a za Sabor se bori i Darko Duga

09:00h
0
Darko Duga // Foto: Kristina Kos
Darko Duga // Foto: Kristina Kos

Laburisti na izbore idu samostalno, a nositelj liste je šef gradskih laburista i gradski vijećnik Darko Tetec, druga je Mirjana Kunder iz Vrbovca, a slijede Damir Špoljar iz Križevaca i Mirjana Hanžek iz Koprivnice.

Male stranke, sa slabim rejtingom, a prema broju osvojenih glasova na prošlim izborima, realno i malim šansama za saborski mandat, zauzele su svoje mjesto u drugoj izbornoj jedinici.

Pod brojem jedan je A-HSP na kojoj ovog puta nema predsjednika Dražena Keleminca, koji je lani obećavao 1500 eura za svako novorođeno dijete. Listu nosi županijski vijećnik Milan Bingula, slijedi ga Nikola Lukić, a treći je Alen Želimorski iz Koprivnice. Na devetom mjestu nalazi se i Stjepan Sokač iz Križevaca.

Od izbora ne odustaje ni svima dobro znani Darko Duga iz Novigrada Podravskog, koji se netom kandidirao i za Europarlament te osobno na autima ostavljao letke s ručno pisanim porukama – Otjerajte jad, čemer i tugu, glasajte za Darka Dugu. Nositelj liste Hrvatske stranke reda je Marijan Ivančan iz Molvi, drugi je Stipan Ivančević, a slijedi Božena Dlaka iz Koprivnice, dok je četvrti Darko Duga.

Laburisti na izbore idu samostalno, a nositelj liste je šef koprivničkih laburista i gradski vijećnik Darko Tetec, druga je Mirjana Kunder iz Vrbovca, a slijede Damir Špoljar iz Križevaca i Mirjana Hanžek iz Koprivnice.

Listu Domovinske koalicije koju čine desne i pravaške stranke predvodi Pero Kovačević, druga je Marin Sabolović, a treći Branimir Begović iz Herešina. Na četvrtom mjestu nalazi se Milica Todorović iz Koprivnice dok je na šestom mjestu pozicioniran Alan Odorčić iz Križevaca.

čitam...