25.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Denis Pleše nastupio na sprint triatlonu na Korčuli
D

Ne propustite

Mladi koprivnički triatlonski reprezentativac Denis Pleše odradio je svoju prvu sprint triatlonsku utrku. Ove godine Pleše kao mlađi junior nastupa na duplo dužoj utrci, koja se sastoji od 750 metara plivanja, 20 kilometara vožnje bicikla i pet kilometara trčanja.

Utrka je održana na Korčuli, na njoj su nastupali najbolji hrvatski triatlonci, a Pleše ju je završio na petome mjestu. Pred njime su ove godine i međunarodna natjecanja, tako da već 11. svibnja ove godine nastupa u Ptuju.

Sportski potencijal i marljivost koprivničkog reprezentativca pod vodstvom trenera Alena Maroševića prepoznali su i iza njega kao sponzori stali i Belupo iz Koprivnice i Matis iz Sračinca.

Pleše je, bez obzira na duge i iscrpljujuće treninge, odličan učenik koprivničke gimnazije. U travnju je osvojio drugo mjesto na državnom natjecanju iz biologije, a proglašen je i za najboljeg učenika generacije, te je dokaz i primjer da se marljivim radom stiže do uspjeha. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

croatia poliklinika

Koprivnička ginekologinja otkriva što je najvažnije znati kod planiranja trudnoće

Svaka žena barem jednom godišnje treba obaviti redovite ginekološke preglede. Ukoliko je žena u drugom stanju, potrebna joj je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×