i drvo je bilo sretno

Dijelimo ulaznice za prvu predstavu u sklopu Ljeta u Ludensu, igrajte se s nama

Maske su obavezne te se program održava u skladu s epidemiološkim mjerama.

17:30h
0
kultura.....zagreb.......30.03.2003. teatar exit - " i drvo je bilo sretno " foto: igor kralj

Vraća nam se Ljeto u Ludensu, što znači novi niz predstava. Prva u nizu nosi naziv I drvo je bilo sretno u izvedbi Teatra EXIT, a odigrat će se u srijedu 30. lipnja u 21 sat, u atriju Doma mladih u Koprivnici.

Predstavu izvode Davorka Horvat, Goran Jurković, Ivan Kovačić, Ivan Pavić i Damir Horvat.

– Kakvo je to drvo, pitate se? Nije ono ni po čemu neobično, ne razlikuje se od svoje drvovske braće i sestara. I ono pupa, njiše granama, sagiba se pred vjetrom i kišom, govori, pjeva, svira, a ponekad od veselja zatreperi rubovima listova ili mu se kora namreška pod teretom zabrinutih misli. Jer Drvo voli voljeti. Ukratko, želi baš sve kao i ostalo drveće. Pa tako i da bude voljeno. A kakav je taj dječak? O njemu ne znamo mnogo. Kažu da je i malen i velik… Željeli biste znati više? Onda je vrijeme da se krene na rub parka, s ovim brzojavom u ruci. Treba samo puhnuti prašinu i lišće s panja što tamo stoji. I čeka – stoji u opisu predstava.

Portal ePodravina za vas ima dvije ulaznice! Igrajte se s nama, pogledajte pravila na Facebook stranici portala, koju možete pronaći ovdje, i osigurajte si upad na prvu u nizu predstava još jednog ljeta u Ludensu.

Napominjemo, dobitnici karata svoje ulaznice moći će podići u uredu Ludens teatra do 30. lipnja ili na blagajni na dan predstave.

Maske su obavezne te se program održava u skladu s epidemiološkim mjerama.

Sretno!