18.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Direktoru Hrvatskih cesta ukazano na potrebu proširenja Podravske magistrale
D

Ne propustite

Županijski čelnici sastali su se sa direktorom Hrvatskih cesta Edom Kosom. Poseban naglasak stavljen je na potrebu proširenja Podravske magistrale.

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i njegov zamjenik Darko Sobota,  direktor Županijske uprave za ceste Krešimir Janach i predsjednik Upravnog vijeća ŽUC-a Ivan Knok prošli su se četvrtak sastali sa direktorom Hrvatskih cesta Edom Kosom. Na sastanku održanom u Zagrebu najviše je riječi bilo o investicijama u državne ceste i cestovne objekte na području Koprivničko-križevačke županije.

Proširenje magistrale do Kloštra Podravskog

Posebno je ukazano na potrebu proširenja Podravske magistrale od Koprivnice do Kloštra Podravskog, po uzoru na proširenje ceste od Varaždina do Koprivnice. Koprivničancima će zanimljivo biti i pokrenuto pitanje izgradnje koprivničke zaobilaznice, a nezaobilazna tema razgovora bilo je i stanje oko izgradnje auto/ brze ceste Gradec-Križevci-Koprivnica.

Govorilo se i o potrebi za gradnjom nadvožnjaka na prometnicama u Virju i Križevcima te rekonstrukcijom i obnovom kolnika u Križevcima, Velikom Ravnu, Botovu i dionici ceste od Sokolovca do Vrbovca. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jao, jao

Pijani vozač “načestitao” policajce, sud ga dobro oderao po džepu

Novčanu kaznu od čak 2.240 eura zaradio je 33-godišnjak jučer na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici. Kako su iz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×