UČIT ĆE OD ISKUSNIH TRENERA

DJEVOJČICE I DJEČACI Kreću prijave za školu nogometa, javite se u NK Starigrad

Rad s iskusnim trenerima koji posjeduju najviše licence prema standardima HNS-a i UEFE. Mladi treneri koji su se odlučili za rad i pomoć djeci temeljen na njihovom igračkom i obrazovnom iskustvu.

09:30h
0
Škola nogometa
Ilustracija // Foto: Ivan Brkić

Nogometni klub Starigrad ponovno provodi upis u školu nogometa za sve zainteresirane djevojčice i dječake s šireg područja grada Koprivnice i obližnjih općina.

– Ono što nas već godinama krasi je individualan pristup svakom djetetu, pedagoški i sportski odgoj, učenje timskom radu te odlazak na mnoga natjecanja i turnire van sezone – poručili su iz kluba.

Suradnja s klubovima viših rangova s ciljem da pojedino dijete koje iskače ima otvoreni put za što kvalitetniji razvoj, jedan je od ciljeva kluba. Spomenimo kako je na tom području posebna suradnja ostvarena s NK Slaven Belupo i NK Radnik Križevci te Tehničar Cvetkovec.

– Rad s iskusnim trenerima koji posjeduju najviše licence prema standardima HNS-a i UEFE te mladi treneri koji su se odlučili za rad i pomoć djeci temeljen na njihovom igračkom i obrazovnom iskustvu neki su od naših prednosti – rekli su.

Na ovaj način djeca imaju priliku sresti, raditi i učiti od igrača koji su igrali 1. HNL, poput Krune Jambrušiča i Ivijana Svržnjaka.

– Uprava Kluba nastavila je s poboljšanjem uvjeta za mlade gdje smo u vrijeme pandemije izgradili dva malonogometna terena s umjetnom travom, nasipe s istočne i zapadne strane glavnog igrališta. Širina, znanje i iskustvo da našoj djeci omogućimo nesmetan, širok i kvalitetan razvoj tjera nas da svakim danom dajemo i više jer dječji osmijeh i veselje nema cijene – zaključili su.