Došao Tomislav Labudović, odlaze Posavec i Šafarić

09:48h
0

100408-posavec-mIgrači Slavena Belupa okupit će se u ponedjeljak u 9,30 sati na Gradskom stadion u u Koprivnici na prvoj prozivci uoči početka priprema za novu sezonu.

Uvod u pripreme bit će u nedjelju, u 18 sati na rasporedu je selekcijska utakmica u kojoj će svoje sposobnosti pokazati igrači iz Slavenovih kadeta i juniora protiv momčadi sastavljene od neafirmiranih igrača iz nižih liga.

Prvih deset dana priprema Slaven Belupo će pod vodstvom novog-starog trenera Mile Petkovića obaviti u Koprivnici, a prvu prijateljsku utakmicu odigrat će 24. lipnja u Koprivničkom Ivancu sa Slogom, članom 4. HNL-sjever. Udarni dio priprema Farmaceuti će obaviti u Hercegovini, na Kupresu, gdje će odigrati i tri prijateljske utakmice.

Na pripremama pojaviti tri nova lica: lijevi bočni Davor Bagarić, napadač Tomislav Bušić i branič Tomislav Labudović, koji dolazi iz Intera, a potpisao je dvogodišnji ugovor sa Slavenom.

Četvorica igrača napustila su koprivničkog prvoligaša. To su Mario Jurić, Kristijan Čaval, Srebrenko Posavec i Nikola Šafarić.