12.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dobar rezultat Larise Musić u Beogradu
D

Ne propustite

Larisa Musić natupila je kao članica  juniorske reprezentacije hrvatske u disciplini standard zračna puška na međunarodnom natjecanju „Trophy of Belgrade-2008“ na kojem su učestvovale juniorke iz četrnaest europskih zemalja. Na svom prvom međunarodnom reprezentativnom nastupu Larisa Musić otpucala je odličan rezultat od 392 kruga i postigla veliki uspjeh plasmanom među finalistice ovoga natjecanja gdje je osvojila šesto mjesto. 

U susretu streljačkih reprezentacija Hrvatske, Slovenije i Srbije, koje se također održalo u Beogradu, Larisa Musić opet ponavlja odličan rezultat od 392 kruga tako da je hrvatska reprezentacija juniorki u sastavu Tanja Perec (394), Larisa Musić (392) i Anita Čutić (379) na kraju osvojila drugo mjesto sa 1165 otpucanih krugova iza prvoplasirane reprezentacije Srbije koja je otpucala 1175 krugova, a treće mjesto osvojila je reprezentacija Slovenije sa 1165 krugova i slabijim posljednim serijama.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dobro je znati

Pet biljaka koje u dom privlače ljubav i strast, a neke utječu i na dugotrajnost veze!

Biljke su izvor pozitivne energije pa će upravo takvu energiju privući i u okolinu, odnosno prostor u kojemu se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×