Dobar start strijelaca S.Š.K. Podravka

10:23h
0
strijelci

090113-strijelci-mU prvom kolu lige Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom, održanom jedanaestog siječnja na streljani u Koprivnici, strijelci S.Š.K. podravka uspješno su startali u novu sezonu županijskog ligaškog natjecanja.

Kadetska ekipa S.Š.K. Podravka-1 u sastavu Harambašić Tomislav, Rodek Tomislav i Babić Ivana, otpucala je 518 krugova i zauzela prvo mjesto ispred drugoplasirane ekipe SK-Radnik koja je postigla 514 krugova i trećeplasirane ekipe S.Š.K. Podravka-2 (Verbić Matija i Filip, Strmečki David) koja je otpucala 483 kruga.

U juniorskoj konkurenciji ekipa S.Š.K. Podravka-1 u sastavu Vladušić Hrvoje, Mehkek Nikola i Musić Larisa sa 553 otpucana kruga zauzela je prvo mjesto ispred drugoplasirane ekipe S.Š.K. Podravka-2 koja je otpucala 541 krug u sastavu Draganić Boris, Kolar Ivan i Verbić Hrvoje. Treće mjesto zaauzela je ekipa SK-Radnik iz Đurđevca s 531 otpucanim krugom.

Kod seniorskih ekipa prvo mjesto s 554 otpucana kruga zauzela je ekipa S.Š.K. Podravka-1 (Kozjak Viktor, Mos Mario, Golubić Alen) ispred drugoplasirane ekipe SK-Križevci-1252 s 531 otpucanim krugom i trećeplasirane ekipe S-Š.K.-Podravka-2 (Obranović Mihajlo, Merić Mladen, Pečnik Ivica) koja je postigla 525 krugova.

U prvom kolu Lige Koprivničko-križevačke županije strijelci S.Š.K. Podravke nastupili su sa 34 natjecatelja i 10 ekipa.