U UTORAK

Dođite na predavanje križevačke astronomske udruge Perzeidi o Svemirskim crvotočinama

Svemirske crvotočine treće je predavanje u seriji znanstveno-popularnih predavanja na temu Svemira astronomske udruge Perzeidi.

14:46h
0

Križevačka astronomska udruga Perzeidi u utorak, 18. lipnja u 19 sati organizira predavanje Svemirske crvotočine: predavanje o tunelima kroz prostorvrijeme u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Franjo Marković u Križevcima.

Gost predavač je Marko Sossich, doktorand zagrebačkog sveučilišta i znanstveni novak na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, koji svoje radove izlaže na znanstvenim konferencijama. Uvod u predavanje održat će Ratko Matić, predsjednik udruge Perzeidi i voditelj radijske emisije Ne dirajte mi krugove.

Svemirske crvotočine treće je predavanje u seriji znanstveno-popularnih predavanja na temu Svemira astronomske udruge Perzeidi. Ova predavanja dio su šireg projekta pod nazivom Upoznajmo Svemir kojeg podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i
socijalnu politiku Republike Hrvatske. Cilj je projekta povećati interes za prirodne znanosti u križevačkom kraju javnim predavanjima za širu publiku te edukacijskim programom za djecu i mlade.