13.5 C
Koprivnica
Subota, 24. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U UTORAK

Dođite na predavanje križevačke astronomske udruge Perzeidi o Svemirskim crvotočinama
D

Svemirske crvotočine treće je predavanje u seriji znanstveno-popularnih predavanja na temu Svemira astronomske udruge Perzeidi.

Ne propustite

Križevačka astronomska udruga Perzeidi u utorak, 18. lipnja u 19 sati organizira predavanje Svemirske crvotočine: predavanje o tunelima kroz prostorvrijeme u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Franjo Marković u Križevcima.

Gost predavač je Marko Sossich, doktorand zagrebačkog sveučilišta i znanstveni novak na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, koji svoje radove izlaže na znanstvenim konferencijama. Uvod u predavanje održat će Ratko Matić, predsjednik udruge Perzeidi i voditelj radijske emisije Ne dirajte mi krugove.

Svemirske crvotočine treće je predavanje u seriji znanstveno-popularnih predavanja na temu Svemira astronomske udruge Perzeidi. Ova predavanja dio su šireg projekta pod nazivom Upoznajmo Svemir kojeg podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i
socijalnu politiku Republike Hrvatske. Cilj je projekta povećati interes za prirodne znanosti u križevačkom kraju javnim predavanjima za širu publiku te edukacijskim programom za djecu i mlade.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvojio gledatelje Večere za 5

FOTO/VIDEO Gabrijel Katalenić majstor je i s kuhačom i škarama: Htio sam pokazati da i mi mladi znamo kuhati, a pred kamerama je posebno...

Zvuči li vam poznato ime i prezime Gabrijel Katalenić? Gabrijel je mladi križevački frizer kojeg ste proteklog tjedna imali...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×