-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U UTORAK

Dođite na predavanje križevačke astronomske udruge Perzeidi o Svemirskim crvotočinama
D

Svemirske crvotočine treće je predavanje u seriji znanstveno-popularnih predavanja na temu Svemira astronomske udruge Perzeidi.

Ne propustite

Križevačka astronomska udruga Perzeidi u utorak, 18. lipnja u 19 sati organizira predavanje Svemirske crvotočine: predavanje o tunelima kroz prostorvrijeme u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Franjo Marković u Križevcima.

- Oglas -

Gost predavač je Marko Sossich, doktorand zagrebačkog sveučilišta i znanstveni novak na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, koji svoje radove izlaže na znanstvenim konferencijama. Uvod u predavanje održat će Ratko Matić, predsjednik udruge Perzeidi i voditelj radijske emisije Ne dirajte mi krugove.

Svemirske crvotočine treće je predavanje u seriji znanstveno-popularnih predavanja na temu Svemira astronomske udruge Perzeidi. Ova predavanja dio su šireg projekta pod nazivom Upoznajmo Svemir kojeg podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i
socijalnu politiku Republike Hrvatske. Cilj je projekta povećati interes za prirodne znanosti u križevačkom kraju javnim predavanjima za širu publiku te edukacijskim programom za djecu i mlade.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti