Dorianu Štefanek prvo mjesto na natječaju HTZ-a „VOLIM HRVATSKU“

08:08h
0

Dorian Štefanek i mentorica Ines TurkU kategoriji likovnih radova učenika osnovnih škola iz cijele Hrvatske, likovni rad Doriana Štefaneka, učenika 3d OŠ „Braća Radić“ iz Koprivnice, osvojio je PRVO mjesto. Velik je to uspjeh Doriana i njegove mentorice, učiteljice Ines Turk.

Nakon lanjskog prvog mjesta Maje Gregor u kategoriji literarnih radova i trećeg mjesta DV Tratinčica u kategoriji likovnih radova i ovo prvo mjesto Doriana Štefaneka potvrđuje izuzetnu talentiranost naše djece i njihovih mentora, ali i stručnost članova prosudbene komisije u odabiru najboljih radova: Ignaca Horvata, umirovljenog nastavnika likovnog odgoja i profesorice hrvatskog jezika Danijele Vrtiprah.

Za svoj uspjeh Dorian je primio priznanje i prigodni dar, a škola novčanu nagradu u iznosu od 15.000,00 kuna. Završna svečanost i podjela priznanja po natječaju HTZ-a održana je jučer u Slavonskom Brodu, a nagrade i priznanja uručio je direktor GU HTZ-a g. Niko Bulić.

Velik je ovo poticaj za sve vrtiće i škole da se već iduće godine u što većem broju uključe na natječaj HTZ-a „Volim Hrvatsku“.

čitam...