AKTUALNO STANJE

Drugi dan zaredom imamo veći broj novozaraženih, u bolnici je šest osoba

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa.

08:39h
0
Foto: Ivan Balija
Draženka Vadla, Ratimir Ljubić i Melita Ivančić // Foto: Ivan Balija

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije objavio je novo priopćenje o aktualnoj situaciji s pandemijom koronavirusa. Potvrđeno je 19 novih slučajeva.

– Trenutno su aktivna 53 slučaja bolesti COVID-19, ozdravile su tri osobe, a na bolničkom se liječenju nalazi šest osoba.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena kod 8477 osoba. Tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 95 uzoraka – PCR i brzim antigenskim testiranjem, sa sumnjom na koronavirus – objavio je Stožer.

Podsjetimo, jučer je evidentirano 17 novih slučajeva.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana – dodaju.