17.6 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RAZVOJ

Đurđevačko gradsko vodstvo prijavilo novi projekt, uredit će se pet kilometara šumskih puteva
Đ

Mi se lagano, ali sigurno, pozicioniramo kao jedna od poželjnih destinacija na kontinentalnom dijelu Hrvatske. Izgradnja prometnica je jedan od ključnih projekata za razvoj ovdašnjeg turizma. U tom pravcu želimo ići i dalje, rekao je gradonačelnik Janči.

Ne propustite

Grad Đurđevac prijavio je EU projekt kojim će se urediti pet i pol kilometara šumskih puteva vrijedan 4,2 milijuna kuna, a sufinancirat će se u stopostotnom iznosu.

– Nastavljamo s uređenjem šumskih puteva i to nastojimo u cijelosti financirati iz EU sredstava. Uočili smo i iskoristili raspisanu mjeru za rekonstrukciju šumskih puteva i obuhvatili velik prostor gdje se nalaze šume u privatnom posjedu. Za projekt je jedino ta trasa bila prihvatljiva i odgovarala je uvjetima natječaja. Očekujem da ćemo i u provedbi projekta imati dobru suradnju s vlasnicima šuma, klijeti i oranica na tom području – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Razvoj infrastrukture, nastavio je, temelj je za razvoj turizma.

Foto: Ivan Balija
Hrvoje Janči // Foto: Ivan Balija

– Mi se lagano, ali sigurno, pozicioniramo kao jedna od poželjnih destinacija na kontinentalnom dijelu Hrvatske. Izgradnja prometnica je jedan od ključnih projekata za razvoj ovdašnjeg turizma. U tom pravcu želimo ići i dalje – dodao je.

Gradsko vodstvo podsjeća da su bespovratnim sredstvima Europske unije asfaltirali nerazvrstanu cestu koja je spojila Mičetinac i Čepelovac.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U susjedstvu

UPRAVO Muškarac nožem na smrt izbo starijeg, ženu razrezao, u bolnici je

​Kako upravo doznajemo, danas  oko 17.25 sati dogodilo se strašno ubojstvo. Naime, policija navodi kako se ubojstvo dogodilo u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×