EKO BICIKL ponovno na koprivničkim ulicama

06:20h
0
ekobicikl

Nakon što je polovicom srpnja napukao nosač osovine EKO BICIKLA prilikom redovnog sakupljanja i prijevoza starog papira, od sredine prošloga tjedna EKO BICIKL ponovno možete  sresti i vidjeti na koprivničkim ulicama.

Proizvođač je naposljetku uvažio reklamaciju u jamstvenom roku, izvršio popravak nosača osovine i pomicanje zadnje osovine u težište kutije za stari papir. Sada EKO BICIKL zadovoljava ranije dogovorene zahtjeve nosivosti (100 kg papira + vozač) i novi način ovjesa može podnijeti zahtijevano opterećenje obzirom na masu i položaj kutije za stari papir.

Dakle, ubuduće  će opet jednim pozivom ili slanjem SMS poruke na broj 099 860 20 10 (uz navođenje adrese i imena i prezimena), u koprivnička domaćinstva i stambene zgrade dolaziti vozač na apsolutno ekološkom vozilu – EKO BICIKLU, koji će EKO KUTIJE prazniti i odmah ih vraćati na daljnje korištenje.

Građanska inicijativa „Zajedno za zeleniju i zdraviju Koprivnicu“ dio je nacionalne vizije Udruge kojom se svakom građaninu Republike Hrvatske želi stvoriti mogućnost za primarnu reciklažu svih vrsta korisnog otpada u domaćinstvu i stambenoj zgradi.

 

UZOR HRVATSKE razvija mrežu odgovornih članova u društvu, koji svojim djelovanjem doprinose održivom ekonomskom, okolišnom i društvenom razvoju zajednice. Već sada ova mreža broji 194 odgovornih članova iz različitih dijelova Hrvatske. Svoje ciljeve Udruga ostvaruje pokretanjem građanskih inicijativa, projekata, programa i građanskih mišljenja u zajednici.