24.6 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Stiže ovog ljeta

EKSKLUZIVNO Aleksandra Prijović ovog ljeta dolazi u Koprivnicu, priprema se mega koncert
E

Nastup će se održati u sklopu njenog drugog dijela turneje koji za cilj ima što povećanje prisnosti pjevačice s publikom

Ne propustite

Bilo je samo pitanje vremena kada će Aleksandra Prijović, trenutno jedna od najpopularnijih izvođačica u regiji, posjetiti Koprivnicu.

Kako ekskluzivno doznajemo od lokalnog organizatora, popularna Prija u Koprivnici će nastupiti ovog ljeta i to početkom kolovoza. Ono o čemu se još uvijek razmišlja jest hoće li se nastup održati u koprivničkoj gimnaziji ili s obzirom na veliki interes, na otvorenom.

Jedna od mogućih lokacija tako je i koprivničko sajmište koje bi svojom površinom moglo primiti veći broj posjetitelja, no trenutni je problem što u tom periodu već kreću pripreme za Renesansni festival. Postoji mogućnost i da se koncert održi na novom igralištu Srednje škole, no upitno je hoće li do tada biti završeni radovi koji su tamo trenutno u tijeku.

Nastup će se održati u sklopu njenog drugog dijela turneje koji za cilj ima povećanje prisnosti pjevačice s publikom pa se najavljuje kako će se prije nastupa Prija kočijom provozati koprivničkim ulicama. Ruta koja se spominje je prolaz od hotela, preko Zrinskog trga, pa dalje ulicama ovisno o lokaciji nastupa, prilikom čega će pjevačica potpisivati autograme i družiti se s prolaznicima.

Njen veliki proboj na našoj sceni dogodio se rasprodajom pet zagrebačkih Arena, a nastavio se koncertima u Osijeku, Varaždinu i drugim gradovima.

Moguće je da će se njen nastup u Koprivnici održati, no naravno da je sve gore napisano prvoaprilska šala i za pravu najavu trebat ćete još malo pričekati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO/VIDEO Podravski političari pokazali kako se snalaze s tavom, natjecanje u pečenju palačinki bilo je vatreno

Veselo je na Virovskoj prkačijadi, devetom izdanju prvog europskog festivala malih tradicijskih kolača. Tome su pridonijeli i načelnici podravskih općina...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×