11.8 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
potresno

EKSKLUZIVNO Ispovijest djevojke (20) koja se prostituirala: Htjela sam da budu nježni, a tako sam pomagala obitelji, koja je sve znala i šutjela
E

Sa sobom nije nosila nikakvu osobnu zaštitu u smislu noža ili nekog drugog hladnog ili vatrenog oružja. Bila je ostavljena na milost i nemilost čudnih muških persona. Samo pukom srećom nije naišla na nekog manijaka.

Ne propustite

Prostitucija u Hrvatskoj nije legalizirana. Neki su javno tražili da se ona legalizira jer je to najstariji zanat na svijetu kroz koji se vrti veliki novac. No, malo tko razmišlja kako je to omalovažanje žena i umanjivanje njihove vrijednosti na veličinu makovog zrna.

Jučer je policija izvijestila javnost o slučaju prostitucije u Koprivničko-križevačkoj županiji. Radi se o djevojci (20) sa šireg koprivničkog područja koja je u posljednja tri mjeseca prodavala svoje tijelo u zamjenu za novac.

Mi smo razgovarali s djevojkom, čiji identitet nećemo otkriti ni pod koju cijenu. To nas je i sama molila, a nije ni trebala. Živi sa svojima. Žive od 1500 kuna mjesečno, prema njenim riječima.

Sve je počelo prije tri mjeseca. Na umu joj je bila laka zarada, no nije joj se svidjelo to raditi, kako nam je rekla. Zapravo, gadilo joj se to raditi, govori nam. Učinila je to pet puta. Muškarce je nalazila preko oglasnika, a u oglasu je pisalo ”20god cura traži sex kod Varaždina”. Javljalo ih se mnogo, najčešće preko poziva i s varaždinskog područja. Po nju su dolazili autom pa bi otišli u prostorije koje su muškarci osigurali, najčešće njihov stan. Oni s kojima je bila većinom su imali do 40 godina.

Neki su bili grubi, neki su bili nježni. Htjela sam da budu nježni – otkriva nam potresne stvari mlada djevojka.

Neke je odbijala jer su slali neugodne i bolesne poruke s raznim zahtjevima. One koje nije odbila, s njima su ‘druženja’ trajala od 40 minuta pa do sat vremena. Koristili su zaštitu. Znali su i pričati kako su proveli dan.

Sa sobom nije nosila nikakvu osobnu zaštitu poput noža ili nekog drugog oružja, kaže nam. Bila je ostavljena na milost i nemilost čudnih muških persona. Samo pukom srećom nije naišla na nekog manijaka.

Cijela situacija izaziva mučninu i u svakom normalnom čovjeku izaziva jezu. Što tek reći na sljedeću stvar koju nam je ispričala?

Njezini doma znali su što radi. Na pitanje jesu li što rekli kad im je otkrila i kad je odlazila kaže:

– Šutjeli su. Što su drugo mogli. Tako sam im pomagala. Rekli su mi samo ‘pamet u glavu’ – govori nam.

Kako ostati ravnodušan? Prema njenim riječima, radila je to da pomogne svojima. Prema Zakonu, čeka ju kazna između 200 i 800 kuna, ili 30 dana iz rešetaka, otkrila nam je. Prvi joj je to puta da je napravila tako nešto, a kako kaže, više to neće ponoviti.

Ima tu još činjenica koje ne želimo otkriti kako identitet djevojke ne bi bio otkriven, no čini se kako ju je teška životna situacija natjerala na posljednji izbor.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

HOBI ZA KOJI SE ŽIVI

FOTO/VIDEO Legrad je prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita, a mladi Dino pravi je maher sa sprejem: Crtanje murala postalo je moj stil života

Legrad je već duže prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita i to ponajprije zahvaljujući Gordanu Cvetniću (51) koji je prije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×