Farmaceuti prvi u Hrvatskoj glasovali za Nogometne oskare

14:44h
0
Slavenov kapetan Mato Grgić uključio se u kampanju "Don't fix it", protiv namještanja nogometnih utakmica // Foto: Nogometni sindikat

Jučer su Slaven Belupo posjetili predsjednik Udruge Nogometni sindikat Dario Šimić i tajnik Mario Jurić koja provodi glasovanje pod nazivom “Nogometni oskari” – za najbolje pojedince i najbolju momčad u Prvoj HNL za sezonu 2014/2015.

U glasovanju sudjeluju svi prvoligaški igrači i treneri, a u sklopu glasovanja provodi se i edukativna kampanja Don’t Fix it koju organiziraju FIFPro i UEFA s temeljem – Prevencija i edukacija o štetnosti namještanja nogometnih utakmica.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Isto tako provodi se i kratko edukativno predavanje u suradnji s Udrugom za zaštitu i dobrobit životinja Indigo „Nogometne njuške” u kojem se igrače upoznaje s problematikom napuštenih pasa te njihovom udomljavanju, odgovornom vlasništvu, a predstavlja se i prva „Pseća olimpijada” u Hrvatskoj za udomljene pse.

Slaven Belupo je prvi prvoligaš kojeg su u sklopu spomenute akcije posjetili predsjednik i tajnik Udruge “Nogometni sindikat”, a posjet se nastavlja i ostalim prvoligaškim klubovima.

čitam...