Farmaceuti u subotu imaju prvu provjeru sa Zagrebom

18:44h
0
110113-sb-trening

Već tjedan dana traju pripreme igrača Slavena Belupa na koprivničkom stadionu. U subotu će Farmaceuti odigrati i prvu prijateljsku utakmicu, u gostima kod Zagreba.

U ponedjeljak će trener Mile Petković povesti igrače u Malinsku na otoku Krku, gdje će u deset dana priprema odigrati utakmice s Rijekom, Omišljem i Krkom.

Od 30. siječnja do 9. veljače koprivnički prvoligaš boravit će u Medulinu, gdje bi trebao odigrati još četiri pripremne utakmice. Očekuju se i službene potvrde usmeno dogovorenih susreta s Rudarom iz Velenja, Budućnosti iz Banovića, češkim Hradecom i vinkovačkom Cibalijom.

Posljednja provjera uoči prvenstvenog starta sa Splitom 26. veljače bit će protiv mađarskog prvoligaša Kaposvara, i to 19. veljače u Koprivnici.

Treninzima Farmaceuta tijekom tjedna se priključio i napadač Nikola Frljužec (21), bivši igrač Varteksa i Hrvatskog dragovoljca. On je na probi, a ukoliko zadovolji zahtjeve struke, na proljeće će ostati u kadru prve momčadi.

Izgledno je da će donedavni napadač Slavena Franjo Tepurić nastaviti karijeru u pulskoj Istri 1961, dok je Filip Marčić pronašao angažman u Splitu.

čitam...