Farmaceuti u utorak gostuju u Puli u osmini finala Kupa

20:07h
0
nynkeu

091026-nynkeu-mPred Slavenom Belupom je gostovanje u Puli, gdje će u utorak odmjeriti snage s Istrom 1961 u susretu osmine finala Hrvatskog nogometnog Kupa.

Trener Farmaceuta Zlatko Dalić igrače je u ponedjeljak popodne poveo na put u Istru, a utakmica s momčadi koju su slavenaši nedavno sa 3:0 u ligaškom ogledu pobijedili u Koprivnici započet će u 14 sati na stadionu SC Uljanik-Veruda. Sudit će Ivan Bebek iz Rijeke.

Trener domaće momčadi Elvis Scoria vjerojatno će izvesti kombinirani sastav, čuvajući glavne igrače (Traore, Šehić) za važan prvenstveni derbi začelja s Interom, koji je na rasporedu već u petak u Zaprešiću.

Dalić je pak najavio da će uvesti nekoliko novih igrača. Sigurno će braniti Pelin umjesto Rodića, a moguće je da priliku od prve minute dobiju oporavljeni Poldrugač te mladi napadač Tepurić. Izvjesno je da će određenu minutažu imati i oporavljeni napadač Vručina.

VJEROJATNI SASTAVI

ISTRA 1961: Lovrić – Barišić, Pauletić, Kacić – Švrljuga, Tadić, Anđelković, Alimi, Bodrušić – Okić, Roce. TRENER: Elvis Scoria.

SLAVEN BELUPO: Pelin – Poldrugač, Kokalović, Rogulj, Maras – Nynkeu – Gregurina, Posavec, Delić – Vojnović, Tepurić. TRENER: Zlatko Dalić.