ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Ferdinandovčani gostuju u Daruvaru, drnjanski Tomislav dočekuje Mladost

Borba za naslov ostaje napeta do zadnjeg trenutka, jer je Bilogora 91 prva sa 62, dok je Ferdinandovac drugi s bodom manje.

19:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Ako će pretposljednje, 29. kolo Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica biti jednako zanimljivo kao i prethodno, u kojem smo imali prilike vidjeti 22 pogotka, uzbuđenja neće nedostajati. Naime, Koprivnica je jučer kod kuće pobjedom od 3-2 Ferdinandovčane, koji imaju 61 bod, gurnula na drugo mjesto tablice i zakomplicirala situaciju na vrhu. Prva je Bilogora 91 sa 62 boda.

Ferdinandovčani će povratak na vrh u nedjelju tražiti protiv Daruvara. Domaćini su na ljestvici pretposljednji s 23 boda, a od zadnjeg ih Bilogorca dijeli 18 bodova.

Pitomača na svojem travnjaku čeka sastav Zdenke 91. Gosti su 13. s 26 bodova, dok Pitomačani drže šesto mjesto s 43 boda.

Legradski Graničar gostuje kod Suhopolja. Desetoplasirani Suhopoljci nakon 26 kola imaju 31 bod, dok su Legrađani blizu, na 11. mjestu, s 27 bodova.

Tomislav iz Drnja dočekuje Kloštrane. Mladost u goste odlazi kao četvrta momčad prvenstva s 48 bodova, koliko ima i treća Koprivnica. Drnjanci su, pak, 12. s 26, dakle bodovno izjednačeni sa Zdenkom.

U ostalim se dvobojima susreću vodeća Bilogora 91 i Slatina, predavački Dinamo i Čazma te Bilogorac i Garić. Koprivnica je u ovom kolu slobodna.

Četvrta NL BJ – KC – VT, 29. kolo, 5. i 6. lipnja, 18.00 sati:

Bilogorac – Garić / subota, 17.30
Daruvar – Ferdinandovac
Suhopolje – Graničar L
Pitomača – Zdenka 91
Bilogora 91 – Slatina
Dinamo P – Čazma
Tomislav D – Mladost KP

čitam...