Zabava za sve

FESTIVAL JAJE Četiri besplatne predstave za djecu i mlade dolaze u Koprivnicu, pogledajte kako su mališani ukrasili jaja

13:11h
0

Ususret Svjetskog dana jaja, koji se obilježava 11. studenog, pod pokroviteljstvom Hartmanna održana je dječja radionica ukrašavanja jaja od pulpe na kojoj su sudjelovala djeca 4. razreda osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski sa svojom učiteljicom Đurđicom Pošta.

Radionica se održala pod vodstvom koprivničke umjetnice Gordane Špoljar Andrašić, a radovi će biti izloženi u predvorju Doma mladih za vrijeme trajanja festivala.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana jaja, tvrtka Hartmann d.o.o., u suradnji s Kazalištem Oberon, ove godine organizira peti po redu kazališni festival za djecu i mlade.

Ove će se godine Festival Jaje održati u Domu mladih te u dvorištu Muzeja grada Koprivnice od petka 11. listopada do nedjelje 13. listopada 2019. godine. U sklopu toga održat će se četiri kazališne predstave za djecu i mlade.

Svečano otvaranje festivala održat će se u petak 11. listopada 2019. godine u 17 sati u Domu mladih, a svečanost zatvaranja s dodjelom nagrade za najbolju predstavu festivala predviđena je za nedjelju 13. listopada 2019. u 12 sati. Svečanosti zatvaranja će ove godine prisustvovati i dubrovačka umjetnica Iris Lobaš Kukavičić koja već petu godinu zaredom izrađuje skulpturu Jaje, nagradu za najbolju predstavu festivala.

Pokrovitelji festivala su Grad Koprivnica, GPK Komunalac, Koprivničko – križevačka županija, Samita Komerc d.o.o. i Veleposlanstvo Kraljevine Danske, a ulaz na sve predstave je besplatan.

Petak, 11. listopada 2019., Dom mladih Koprivnica

  • 17:00 – Svečano otvorenje festivala
  • S RAZLOGOM – predstava u izvedbi Kazališne družine Pinklec u koprodukciji s organizacijom Loft (za uzrast 6+)

Subota, 12. listopada 2019., Dom mladih Koprivnica

  • 11:00 – ALISA I BIJELI ZEC  predstava u izvedbi Zadarskog plesnog ansambla  (za uzrast 7+)

 Subota, 12. listopada 2019., Veliko dvorište Muzeja grada Koprivnice (U slučaju kiše Dom mladih)

  • 17:00 –ROMEO & JULIJA – predstava u izvedbi Asterion’s House, Danska (za uzrast 15+)

 Nedjelja, 13. listopada 2019.

  • 11:00 – NEZABORAVAK – predstava u izvedbi Dječjeg kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku (za uzrast 6+)
  • Svečano zatvaranje festivala dodjelom nagrade za najbolju predstavu u cjelini

čitam...
Loading...