4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Filip i Ivana osvojili dvije medalje u Ludbregu
F

Ne propustite

Među natjecateljima na Kvalifikacijskom bodovnom turniru u standardnim i latinsko-američkim plesovima u Ludbregu bio je i plesni par ŠPK Koprivnica Filip Obran i Ivana Obran (učenici OŠ „ Braća Radić” Koprivnica) koji su nastupili u kategoriji osnovci D2.

U standardnim plesovima osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju, dok su u latinsko-američkim plesovima bili treći i osvojili brončanu  medalju.

To je bio i prvi ovogodišnji  turnir.

Športski plesni klub Koprivnica pridružit će se proslavi  Dana Grada   Koprivnice u studenome organizacijom velikog međunarodnog natjecateljskog plesnog turnira  za ”Trofej grada Koprivnice” 23. studenoga. Domaćin ŠPK Koprivnica želi da isti postane tradicionalni pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije.

Plesni klub Koprivnica poziva osnovce i ostale da se pridruže treninzima i športskoj školi te da provedu slobodno vrijeme u najljepšem dvoranskom sportu. Za dodatne informacije mogu nazvati na br. 098 290-718.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×