Tko želi biti lijep, njegovan i drži do sebe, taj redovito svraća u koprivnički Beauty centar Jajetić po savršen tretman za svoje tijelo.

Ulaz u zgradu u Ulici Ivana Generalića danas je ujutro osvanuo u posebno svečanom ruhu, baš kao na kakvoj filmskoj premijeri, odjeven u crveni tepih koji je vodio do ulaza u kozmetički salon obitelji Jajetić.

Na ovaj su način ovi dugogodišnji koprivnički obrtnici svojim klijenticama željeli pružiti poseban doživljaj povodom Dana žena te im poručiti koliko im je svaka od njih važna i posebna.

– Ne moraju samo zvijezde hodati po crvenom tepihu. Svi vi koji ste ovdje naše ste zvijezde i naše žene koje ste zavrijedile ovo – rekla je Željka Jajetić Puljko, vlasnica salona.

 Beauty Centar Jajetić // Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Ovaj se datum u ovom koprivničkom obrtu svake godine posebno obilježava jer je upravo 8. ožujka 2004. godine, u zgradi Martinovke otvoren kozmetički salon, kao nadopuna obiteljskom biznisu pokrenutom 1987. godine u vidu parfumerije i zlatarnice.

Danas se, u povodu ove posebne prigode, uz crveni tepih i šampanjac, klijenticama nude i popusti od 30 posto na uslugu po izboru i 20 posto jeftinije cijene pri kupnji proizvoda.

Beauty centar Jajetić na sam Dan žena, u ponedjeljak, bio je zatvoren, a vlasnica je svoje zaposlenice počastila izletom na Plitvička jezera.

– Prošla nam je godina bila izazovna, svima redom i nama koji radimo, ali i klijenticama. Korisnicama naših usluga zahvalna sam što su se prilagodile situaciji i uvjetima koje nam je donijela pandemija, što poštuju pravila i naše rasporede i nadalje nas prepoznaju kao mjesto na kojem će dobiti vrhunsku i sigurnu uslugu, a od nas otići njegovane baš kao što to ženama i priliči – rekla je Željka te napomenula kako je iskreno zahvalna i svojim zaposlenicama Danijeli, Tanji, Mirjani i Katarini koje su se isto tako pravovremeno prilagodile situaciji i novom tempu rada.

– Za nas je svaki dan veselje i sreća, pogotovo kada smo svi zdravi i možemo na uljepšavanje – poručila je na kraju.