sjajno ispunjena dvorana

FOTO Burna četvrtfinala na Đurđevačkom Božiću odlučivana u posljednjim sekundama, branitelj naslova dramatično ispao

U susretu Dergeza i Mije bilo je još napetije. Dergezi su na poluvremenu imali čak 3-0, da bi se Knjigovodstvo/Restoran Mia vratilo u igru

22:29h
0
Foto: Jurica Karan

Iako je četvrtak, velika sportska dvorana đurđevačke Srednje škole bila je vrlo dobro ispunjena. Danas je na rasporedu bilo četvrfinale Đurđevačkog Božića.

Prvi par koji je izašao na parket bio je CB Lav iz Virovitice koji je igrao protiv Vina Koren. Napeta atmosfera i čvrsti startovi rezultirali su masovnim naguravanjem obje ekipe i članova klupe već u prvom dijelu, a epilog je isključenje jednog igrača Lava. Tvrd susret pun žustrine odlučen je doslovno u posljednjih deset sekundi kada je Suvajac nagurao loptu u mrežu za 1-0 i tako odveo CB Lav u polufinale.

U susretu Dergeza i Mije bilo je još napetije. Dergezi su na poluvremenu imali čak 3-0, da bi se Knjigovodstvo/Restoran Mia vratilo u igru i postavilo 3-3. Tu nije bio kraj, već se ponovio ranije viđen scenarij. U posljednjih deset sekundi Dergezi su spretno realizirali svoj posljednji napad za 4-3 i osvojili mjesto u polufinalu gdje ih čeka CB Lav.

U susretu Top Consulta i Fusića/CB Nikolino dalje su prošli dečki iz Top Consulta, slavili su 6-1, a hat-trick je postigao Jasenko.

Oni će u sutrašnjem polufinalu odmjeriti snage protiv ekipe Gat Kalinovac koja je u posljednjem polufinalu slavila s 2-1.

Đurđevački Božić, 1/4 finala, 3. siječanj 2019. godine

19.20 CB Lav : Vina Koren 1-0
20.00 Trgovine i pekare Dergez : Knjigovodstvo/Restoran Mia 4-3
20.40 – Top Consult : Fusići/CB Nikolino 6-1
21.20 GAT Kalinovac : Gradska Kavana 2-1

Polufinale, petak 4. siječnja 2019. godine

20.15 CB LAV : TRGOVINE I PEKARE DERGEZ
21.05 TOP CONSULT : GAT KALINOVAC

čitam...
Loading...