Velik i uspješan projekt

FOTO Carlsberg odsad službeno prijavljen i kao proizvođač voćnih vina

18:00h
0
Foto: Matija Gudlin

Uz novosti vezane za proizvodnju Somersby cidera, predstavljena je i nova direktorica marketinga Carlsberga Croatia – Tatjana Munjas.

Danas je u Carlsbergu predstavljen uspješan projekt vezan uz proizvodnju Somersby cidera, a direktorica proizvodnje Tomislava Tičić i supervizor primarne proizvodnje Tatjana Hutinski tom su prilikom predstavile i novu direktoricu marketinga Carlsberga Croatia, Tatjanu Munjas.


Tomislava Tičić na početku je ukratko prezentirala sam rad i novosti vezane uz proizvodnju voćnog cidera te je ponosno naglasila kako je Carlsberg odsad, uz proizvodnju piva, službeno prijavljeni i kao proizvođač voćnih vina u Zavodu za vinarstvo.

– To je bio projekt koji je trajao dosta vremena i možemo reći da je sada zaista krenuo, pa tako trenutno dostavljamo proizvode ne samo u Europi, nego i na druge kontinente – rekla je Tičić i ukratko prepričala povijest projekta, od njegovih početaka 2013. godine, pa sve do danas.

– 2013.godine grupacija je pokrenula cijeli projekt, puno zemalja se prijavilo kao potencijalni proizvođač, da bi na kraju 2014. godine u Europi Koprivnica bila odabrana za proizvođača vina od jabuke – ispričala je Tičić te dodala kako, uz Koprivnicu, u Europi to radi još i Danska pivovara.

Tomislava Tičić i Carlsbergov PR expert Petra Švarc // Foto: Matija Gudlin
Tomislava Tičić i Carlsbergov PR expert Petra Švarc // Foto: Matija Gudlin

Tržište se svakim danom širi, pa je Tičić naglasila kako su izuzetno ponosni što su prepoznati kao kvalitetan dobavljač, a nedavno su im se pridružile i Nizozemska i Belgija s kojima dosad nisu surađivali.

Cijeli je ovaj projekt vodila gospođa Tatjana Hutinski, koja je rekla da su radovi bili dosta naporni, ali da su se isto tako cijelo vrijeme trudili voditi računa o zaštiti ljudi, proizvoda i samih izvođača radova te su veoma zadovoljni postignutim.

Nova direktorica marktinga, Tatjana Munjas // Foto: Matija Gudlin
Nova direktorica marktinga, Tatjana Munjas // Foto: Matija Gudlin

Na samom kraju izlaganja predstavljena je nova direktorica marketinga, Tatjana Munjas, koja je izjavila kako ju je upravo ova priča koja se trenutno događa privukla da svoju daljnju karijeru nastavi u Carsbergu.

Isto tako – pozvani su i svi zainteresirani proizvođači soka od jabuke iz Hrvatske i okolice da se jave Carlsbergu za potencijalnu buduću suradnju.

 

čitam...