OŠ TITUŠA BREZOVAČKOG

FOTO Ćiro Blažević i Goran Šprem sudjelovali kao počasni gosti na Lino višebojcu u zagrebačkom Španskom

Nemoćan da odluči čije su maske, transparenti i navijanje najbolji, Lino je odlučio nagraditi cijelu školu Lino ladom što je izazvalo opće oduševljenje svih prisutnih.

10:00h
0
Lino višebojac u OŠ Tituša Brezovačkog // Foto: Sportske novosti
Lino višebojac u OŠ Tituša Brezovačkog // Foto: Sportske novosti

Jedna od najvećih zagrebačkih škola, OŠ Tituša Brezovačkog, ovog četvrtka ugostila je Lina i njegove drage prijatelje, legendarnog trenera vatrenih Miroslava Ćiru Blaževića i zlatnog rukometnog olimpijca Gorana Šprema koji je i sam bio učenik ove škole.


Gostovanje vrhunskih sportaša oduševilo je 1000 učenika OŠ Tituša Brezovačkog koji su od prve do posljednje minute glasnim navijanjem i pjesmom podržali svoj prvi Lino višebojac. Nemoćan da odluči čije su maske, transparenti i navijanje najbolji, Lino je odlučio nagraditi cijelu školu Lino ladom što je izazvalo opće oduševljenje svih prisutnih.

Osim natjecatelja, navijači su bodrili i svoj zbor, folkloraše, violinisticu, Korinu Horvatić i Stribora Trbojevića koji su u rukometu i nogometu odnijeli pobjedu nad legendarnim Ćirom i Goranom.

Pred gostima svjetskog glasa natjecatelji su davali sve od sebe. Osim što su izrazito brzo trčali, skakali daleko u dalj i precizno gađali košarkaške obruče i nogometne i rukometne golove, višebojci su pokazali i timski duh i odgovornost. Stoga i ne čudi da su se u takvom okruženju svi radovali pobjedi osmašice Klare Šavorić i šestaša Maria Stošića

Pohvale Lina zaslužila je i Franka Šindler za priču o svijetu kakvog bi ona voljela.

čitam...