6.5 C
Koprivnica
Subota, 2. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SKUPŠTINA

FOTO Članovi KUD-a Grgur Karlovčan podijelili poklone te uživali u večeri, plesu i pjesmi
F

Skupštini je prisustvovalo 60-ak članova udruge i gosti.

Ne propustite

U velikoj sali društvenog doma Kalinovac u subotu je održana redovna izvještajna izborna skupština KUD-a Grgur Karlovčan.

Skupštini je prisustvovalo 60-ak članova udruge i gosti, predstavnici Općine Kalinovac načelnik Danijel Zvonar, predsjednik općinskog vijeća Mladen Orešić i predstavnici udruga: Udruga žena Kalnovčice, KU Tomislav Franjić, DVD Kalinovac, DVD Batinske, VZO Kalinovac, Društvo Sv. Luke Evanđeliste Kalinovac, Udruga umirovljenika Kalinovac, Golubić Damir i Željkica, Jušta Martin, predstavnici partnerske udruge Pjevačko društvo Ferdinand iz Ferdinandovca. Skupštini se ispričao dožupan Darko Sobota koji radi obaveza nije mogao prisustvovati.

Skupštinu je otvorila predsjednica Jasminka Miklić koja je pozdravila sve prisutne članove i goste. Izvješće o radu i financijsko izvješće pročitala je sama predsjednica, dok je Jasna Marić dala izvješće ispred nadzornog odbora. Nakon redovne izvještajne skupštine, razriješeno je staro rukovodstvo te je kandidacijsko izborno povjerenstvo nastavilo s radom skupštine.

Pročitali su se prijedlozi te dalo na glasanje i jednoglasno je izabrano novo vodstvo, za predsjednicu je ponovo izabrana Jasminka Miklić, tajnica Jasna Marić. U upravni odbor Jasminka Miklić, Jasna Marić, Marija Pavlović, Branko Sobota, Marija Sobota, Ankica Hadžija i Bruno Miklić, dok su u nadzorni odbor izabrani Slavica Ferenčić, Marijana Krnjak i Ivan Peršić. Predsjednica se zahvalila na ponovom ukazanom povjerenju te iznijela plan rada u 2019. godini.

Na kraju su se obratili gosti koji su pohvalili rad udruge i poželjeli da se ostvare zacrtani planovi, a rad društva pohvalio i sam načelnik Zvonar te se osvrnuo da već 94 godine društvo čuva i njeguje tradiciju i običaje, pa i sam je bio član toga društva i zna da je tu puno odricanja i davanja svojeg vremena i ljubavi prema pjesmi, plesu i očuvanju istog.

Svi članovi na kraju su dobili vreće za nošnje da mogu lakše nositi i čuvati kada se ide na nastup, a članovi su voditeljici i predsjednici isto tak dali poklone koji su bili pravo iznenađenje i smijeh. Nakon završenog službenog dijela nastavila se večera uz nareske, kolače vrijednih članica i članova, okrjepa, ples i pjesma do sitnih sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Propisno je kažnjen

Drama u podravskom kafiću, Mladen ušetao i poručio vlasnici: “Ja sam ubica, raznijet ću vas bombom!”

"Doći ću s bombom koja će vas raznijeti. Ja sam bio u zatvoru, ja sam ubica!", poručio je  54-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×