15.2 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 5. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROJEKTNE AKTIVNOSTI

FOTO Đurđevački pijesci dobili šest novih klupa, stiglo je i 15 električnih bicikala
F

Nabavom električnih bicikala obogatit ćemo postojeću turističku ponudu te omogućiti svim posjetiteljima da lakše obiđu te upoznaju naše atrakcije i sadržaje na području grada, rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Ne propustite

Nastavljaju se aktivnosti u sklopu projekta prirodne baštine naziva Održivo upravljanje i povećanje atraktivnosti na Đurđevačkim pijescima.

Posljednji novi element jest šest novih klupa koje će, stoji na stranicama Grada Đurđevca, posjetiteljima biti mjesto za odmor prilikom šetnje, rekreacije ili razgledavanja. Također, nabavljeno je 15 električnih bicikala koji će biti u funkciji s uređenjem okoliša i izgradnjom stajališta za bicikle na tri lokacije. Jedno će se nalazi kod zgrade škole u prirodi, odnosno hostela u Park-šumi Borik, drugo kod Posjetiteljskog centra u središtu grada, a treće u samim Đurđevačkim pijescima.

– Nabavom električnih bicikala obogatit ćemo postojeću turističku ponudu te posjetiteljima omogućiti lakši obilazak i upoznavanje naših atrakcija i sadržaja. Također, vjerujem da ćemo provedbom ovog projekta, a posebice izgradnjom zgrade škole u prirodi i zgrade Posjetiteljskog centra, kao i uvođenjem niza edukativnih programa, biti visoko na ljestvici poželjnih odredišta za školske ekskurzije – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči za službene gradske stranice o projektu ukupno vrijednom 22 milijuna kuna.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

spravišče

FOTO/VIDEO Legendarni Dražen Zečić nezaboravnim je nastupom zaključio Veliko spravišče

Posljednja je večer Križevačkog velikog spravišča koje završava u velikom stilu, točnije koncertom jednog i jedinog Dražena Zečića. Hitovi se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti