1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
UČENJE O DRUGOM KONTINENTU

FOTO Đurđevački vrtićarci novac prikupljen od prodaje kolača uplatit će za vršnjake iz Afrike
F

Gledajući dokumentarne filmove o životu na spomenutom kontinentu, saznali su kakav je ondje život.

Ne propustite

Đurđevački vrtićarci odgojne skupine Ježići iz Dječjeg vrtića Maslačak u sklopu projekta Škole za Afriku s roditeljima organizirali su humanitarnu prodaju kolača. Polučila je izniman uspjeh, a prikupljeni novac uplatit će djeci u Africi.

- Oglas -

Također, gledajući dokumentarne filmove o životu na spomenutom kontinentu, saznali su kakav je ondje život. Postavili su brojna pitanja, pri čemu je posebno čuđenje izazvala činjenica da njihovi vršnjaci u školi rižu i kažu jedu rukama, na podu i bez pribora.

Iznenadila ih je i različita odjeća koju nose, dok ih je njihova neimaština potaknula da u budućnosti bacaju manje hrane. Odgojiteljice su uključenima vrlo zahvalne na podršci.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

noć muzeja

FOTO Picoki učili o elektrografiji, fenomenu Đurđevačkih pijesaka i uživali u djelima Lackovića Croate, E. Janković Hapavel: Godišnje brojimo 18.000 posjetitelja

Pod geslom "Muzeji su važni" sinoć je diljem Hrvatske održana najveća kulturna manifestacija Noć muzeja. Kako je bilo u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti