-2.6 C
Koprivnica
Utorak, 7. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radovi kasne

FOTO Evo kako Zrinski trg izgleda tri dana prije isteka roka o završetku radova
F

Doznajemo da nikakva molba o produženju roka radova još nije poslana prema Gradu. Sukladno tome, izvođač ima još tri dana da riješi tu formalnost i u obrazloženju pojasni razloge kašnjenja radova

Ne propustite

Točno godinu dana prošlo je otkako su radnici zakoračili i strojevi doselili na Zrinski trg i počeli s rekonstrukcijom koprivničkog dnevnog boravka. Razrovani trg od tada je u fokusu brojnih građana koji s nestrpljenjem čekaju vidjeti novo lice središta grada, a isto tako brojni su i oni koji se žale na mali broj radnika i ističu kako to sve ide jako sporo.

- Oglas -

S njima se možemo složiti, jer i sami svjedočimo tome da u jednom trenutku rijetko kad ima više od 10 radnika na terenu. Kako god bilo, radovi se bliže kraju, obrisi novog trga već se naziru, no u svemu tome postoji jedan problem. Naime, rok završetka radova na Zrinskom trgu je 10. prosinca i sad je već sasvim jasno da će se isti probiti.

Svjesni su toga i u Gradu, iako su razni pročelnici uporno ponavljali da vremena ima i da će se sve zgotoviti u zadanom roku. Štoviše, radnicima je i vrijeme išlo na ruku, ali rok nikako da uhvate.

Trg
Foto: Ivan Balija

– Rok je 10. prosinca i do nas još uvijek nije došla nikakva molba o produženju radova. Već smo rekli da ima jako puno radova u podzemlju i to je bio ogroman zahvat. Pojavljuju se i određeni problemčići koji se rješavaju na dnevnoj bazi, tu je i katastrofalna situacija na tržištu roba i navlači se doslovno za svaku kocku, bilo je i problema s nabavkom materijala, s radnom snagom i kada sve to stavimo na skup, mogu reći da postoji blago zadovoljstvo što ta priča ide svojem kraju. Tražimo samo još malo strpljenja, jer o trgu se isto pričalo 30 godina i mjesec-dva strpljenja neće nas ubiti niti spasiti – rekao nam je gradonačelnik Mišel Jakšić u intervjuu početkom studenog.

- Oglas -

Kontaktirali smo ga i danas i doznali da nikakva molba o produženju roka radova još nije poslana prema gradskoj upravi. Sukladno tome, izvođač ima još tri dana da riješi tu formalnost i u obrazloženju pojasni razloge kašnjenja radova, u suprotnom mu slijede penali.

Do tada, pogledajte u našoj fotogaleriji kako je Zrinski trg izgledao danas oko 13 sati.

Trg
Foto: Ivan Balija
Trg
Foto: Ivan Balija
Trg
Foto: Ivan Balija
Trg
Foto: Ivan Balija
Trg
Foto: Ivan Balija
Trg
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

trakavica

Novi šok! Hrvatski posvojitelji zaustavljeni na izlasku iz Zambije

Nakon što je prekinut sudski postupak i Hrvatima zarobljenima u Zambiji naloženo je da napuste zemlju u roku od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti