rezime ovogodišnje zimske lige

FOTO Evo što nam je sve donijela deveta sezona koprivničke Zimske lige

19:10h
0
Detalj s finalne utakmice seniora // Foto: Ivan Brkić

Ova deveta, do sada najbrojnija po broju momčadi i gledatelja, a rekli bi i najizjednačenija i najneizvjesnija prikazala je odličan mali nogomet koji se igrao u pet konkurencija.

Završila je Pan Zimska liga Koprivnica u svom devetom izdanju.

Ova deveta, do sada najbrojnija po broju momčadi i gledatelja, a rekli bi i najizjednačenija i najneizvjesnija prikazala je odličan mali nogomet koji se igrao u pet konkurencija.

Pa krenimo redom od najmlađih kojima smo možda do sada davali najmanje medijskog prostora, a na njima leži budućnost ove lige i nogometa.

Memorijal prof. Branimira Jedvaja

Mlađi pioniri

U konkurenciji mlađih pionira naslov je odnijela OŠ Braća Radić 2 i ona je dala i najboljeg pojedinca turnira Luku Vuka, dok je najbolji golman bio Ivano Milošević, a strijelac Silvio Pigac, oba iz Podravskih kraljeva.

Konačan poredak:

 1. OŠ Braća Radić 2
 2. Podravski kraljevi
 3. OŠ A.N. Gostovinski 1
 4. NK Graničar Đurđevac 1

Stariji pioniri

Kod starijih pionira najbolji su bili oni iz OŠ Braća Radić 1 koji su imali i najboljeg igrača turnira Antonija Tumpića, dok je najbolji golman bio Ivan Rocek iz drugoplasirane ekipe ŠSD Iskra/OŠ Koprivnički Ivanec, a najbolji strijelac Ivan Slobođanec iz NK Slaven Belupa 2.

Konačni poredak:

 1. OŠ Braća Radić 1
 2. ŠSD Iskra/OŠ Koprivnički Ivanec
 3. NK Slaven Belupo 2
 4. OŠ Braća Radić 2

Veterani Comfort

Ovogodišnja nova kategorija natjecanja bila je pun pogodak budući je pružila priliku za ravnopravnije nadmetanje neprofesionalcima. Na kraju je comfort ligu osvojila momčad iz susjedne Mađarske Tip Top Muvil koju su pratili i njihovi vjerni navijači tijekom turnira.

Konačni poredak:

 1. Tip Top Muvil
 2. Disco bar Tena Pitomača
 3. CB 048 Pan
 4. Transbier

Veterani Pro

Kod profesionalaca naslov je osvojila ekipa CB Loop predvođena iskusnim igračima malog nogometa iz Zagreba. Najbolji igrač turnira bio je Goran Jagić, a golman Mario Hontić oba iz drugoplasirane ekipe Protim/Mavik/Mesnica Martinjak, dok su pobjednici imali najboljeg strijelca Tomislava Jakopeca.

Konačni poredak:

 1. CB Loop
 2. Protim/Mavik/Mesnica Martinjak
 3. OPG Radiček/Petgrad/Niko trade
 4. CB Active

Seniori

O seniorskom turniru smo već više puta pisali. Bio je jako kvalitetan i izjednačen, ali tek kad je krenula nokaut faza natjecanja dok je natjecanje po skupinama bilo neujednačeno kvalitetom i ne toliko zanimljivo budući su gotovo sve momčadi prolazile u nokaut fazu natjecanja pa su tako ove godine čak dalje prošle momčadi bez osvojenog boda u grupi. Ekipa s najviše sportske sreće i znanja Club MM iz Sesveta na kraju je zasluženo odnijela pobjedu. Najbolji igrač turnira bio je Danijel Vincelj iz drugoplasiranog ASO Ponosa dok je najbolji golman bio Domagoj Iveljić, a strijelac Ćiril Guja, oba iz pobjedničkog Cluba MM.

Konačni poredak:

 1. Club MM
 2. ASO Ponos Krapina
 3. CB Loop Superprint
 4. CB Garden Optika Očalinko

Na kraju pohvaljujemo organizatore za dobro organiziran turnir i očekujemo da će isto ponoviti i iduće godine na jubilarnoj desetoj Zimskoj ligi.

Fotogalerija s dodijele nagrada najboljim mlađim i starijim pionirima:

čitam...