NAPORAN VIKEND

FOTO Fantastična Iva Gerić u Berlinu uzela broncu, a Florijan Varović i David Čurila u Sloveniji

Donat Ledenko i Noa Čanaki nisu imali sreće sa ždrijebom. Unatoč dvama porazima, njihov pristup bio je vrlo dobar.

11:12h
0
Foto: HK Ludbreg

Naporni, pravi radni vikend je iza članova Hrvačkog kluba Ludbreg. U slovenskoj Murskoj Soboti održano je natjecanje u hrvanju grčko-rimskim načinom za mlađe uzrasne kategorije.

Florijan Varović osvojio je broncu, kao i David Čurila, jedini juniorski predstavnik, iako ne trenira redovno zbog poslovnih obaveza. Donat Ledenko i Noa Čanaki nisu imali sreće sa ždrijebom. Unatoč dvama porazima, njihov pristup bio je vrlo dobar. Ivan Bačani nastupio je u starijoj dobnoj skupini jer njegove kategorije nije bilo. Pohvalno je kako ni ondje nije bio inferioran, već je stigao do petog mjesta.

Sandra Besek i Iva Gerić su se, pak, kao dio hrvatske reprezentacije natjecale u Berlinu na ženskom turniru. Sandri su ovo prvi kadetski koraci. Pružila je solidan otpor njemačkoj predstavnici, ali isti nije bio dovoljan čime je zaključila svoj nastup.

Težak put imala je i Iva u, za nju, još uvijek novoj, juniorskoj konkurenciji. Pokazavši kvalitetu i zrelost, trima pobjedama i jednim porazom zaslužila je broncu.

Foto: HK Ludbreg
Foto: HK Ludbreg
Foto: HK Ludbreg

čitam...