POSJET

FOTO Gradonačelnik Jakšić obišao Mjesni odbor Ledinska i upoznao se s problemima i željama stanovnika

Građane Ulice kneza Domagoja je, pak, zanimala izgradnja pješačke staze započete ovih dana. Radi se o zahvatu od raskrižja s Ulicom Miroslava Krleže do Dječjeg vrtića Igra.

11:29h
0
Foto: Grad Koprivnica

Upoznavanje s problematikom specifičnih naselja te slušanje želje i potrebe stanovnika razlozi su zbog kojih je gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić jučer posjetio Mjesni odbor Ledinska.

Predsjednik MO-a Goran Perišić i stanovnici istaknuli su problem ubrzanog prometa u Ulici kneza Domagoja, zamolivši postavljanje usporivača. Građane Ulice kneza Domagoja je, pak, zanimala izgradnja pješačke staze započete ovih dana. Radi se o zahvatu od raskrižja s Ulicom Miroslava Krleže do Dječjeg vrtića Igra, s postavljanjem vertikalne i horizontalne signalizacije te opreme za smirivanje prometa. Vrijednost investicije je oko 500 tisuća kuna bez PDV-a. Radovi bi trebali trajati 30 dana.

Gradonačelnik je s pročelnikom Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislavom Golubićem obišao i nogometno igralište Nogometnog kluba Zagorac čiji su korisnici zatražili da se u gradske planove uvrsti asfaltiranje puta koji vodi od Peteranske ceste do igrališta te postavljanje nekoliko rasvjetnih stupova.

Perišić je istaknuo kako je zadatak Mjesnog odbora voditi brigu i osluškivati potrebe građana koje se odnose na svakodnevni život, a u cilju poboljšanja kvalitete života u naselju, kako estetski tako i funkcionalno. Pohvalio je suradnju s nadležnim pročelnicima i komunalnim redarima te se zavalio što je na inicijativu građana i Vijeća Mjesnog odbora iscrtana pješačka zebra u Ulici Mihovila Pavleka Miškine kod Veterinarske stanice.

Jakšić i Golubić, uz koje je bio i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek, prihvatili su ponude i sugestije, napomenuvši kako će pronaći najbolje rješenje.

čitam...
Loading...