DOLAZAK U PODRAVINU I PRIGORJE

FOTO Grbin, predsjednik SDP-a, posjetio županiju i podržao Fucakovu, Jakšićevu, Katanovićevu i Kešerovu kandidaturu

Prvi čovjek stranke smatra kako SDP u Koprivničko-križevačkoj županiji "ima izvrsne kandidate za načelnike, gradonačelnike i župana."

11:45h
0
Foto: GO SDP Koprivnica

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin jučer je posjetio Koprivničko-križevačku županiju kako bi dao podršku stranačkim kandidatima na lokalnim izborima koji će se održati u nedjelju 16. svibnja.

Susreo se, između ostalih, s kandidatom za gradonačelnika Đurđevca Markom Fucakom, kandidatom za gradonačelnika i aktualnim gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem i kandidatom za gradonačelnika Križevaca Markom Katanovićem, kao i kandidatom za župana Koprivničko-križevačke županije Mladenom Kešerom.

– Ono što je najvažnije i što je Mišel prepoznao je ulaganje u obrazovanje i poduzetništvo. I jedno i drugo su jedini jamac za razvoj Koprivnice, a isto tako i budućnosti Hrvatske. Posao koji se ovdje radi, od ulaganja u škole i poduzetništvo dokaz je da je Koprivnica pokazala što je smjer razvoja – poručio je Grbin u Koprivnici.

– U Koprivničko-križevačkoj županiji nemaju sluha za razvoj poslova kojima bi se županije trebale baviti, a tu se prije svega misli na potporu gospodarstvu. Zato sam uvjeren da će Koprivničko- križevačka županija s Mladenom Kešerom dobiti župana koji razumije koje su stvarne potrebe ljudi – izjavio je prvi čovjek SDP-a.

Peđa Grbin // Foto: Mateo Alečković

Grbin, također, smatra kako SDP u Koprivničko-križevačkoj županiji “ima izvrsne kandidate za načelnike, gradonačelnike i župana.”

– Moja obveza i čast jesu podržati ih u tim nastojanjima – istaknuo je Grbin, fokusiravši se na Katanovićevu kandidaturu.

– Drago mi je što se kampanja vodi onako kako bi se svaka kampanja trebala voditi – iz srca, SDP-ovski, s dušom. Ali, isto tako, s vrlo konkretnim programima i projektima koji će utjecati na poboljšanje života Križevčanki i Križevčana – govorio je Grbin, između ostaloga.

Foto: SDP Hrvatska Facebook
Foto: GO SDP Koprivnica
Foto: Mateo Alečković
Foto: Mateo Alečković
Foto: Mateo Alečković
Foto: Mateo Alečković

čitam...