Druženje ispred tržnice

[FOTO] HNS građanima predstavio svoje ideje i program, Pakasin: Naša politika je politika projekata

Podsjetimo, HNS na izbore izlazi samostalno, a cilj im je osvojiti jedan mandat u drugoj izbornoj jedinici.

11:20h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Članovi HNS-a s liste II. izborne jedinice danas su se ispred koprivničke Gradske tržnice predstavili građanima uz druženje i razgovor.

Prvi na listi i v.d. predsjednik županijske organizacije HNS-a Goran Pakasin, Mladen Sitek iz Podravskih Sesveta, Ivica Strnščak iz Vrbovca te glasnogovornica Andreja Horvat-Friščić građanima su predstavili ideje i program HNS-a za koji će se zalagati na predstojećim parlamentarnim izborima.

Goran Pakasin naglasio je da je njihova politika orijentirana na projekte čijom bi se provedbom cijela država podigla na novi nivo.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

– HNS-ove politike su politike projekata. Svi koji su na listi zalažu se za realizacije projekata koje imamo u svom programu. Istaknuo bih nastavak reforme obrazovanja, u kojoj bi se stručni dio, tj. srednje i obrtničke škole, provele kroz program restrukturiranja kako bi učenici bili mnogo spremniji za tržište rada. Drugo je pitanje zelene energije, gdje kroz energetsku obnovu i obnovljive izvore dajemo dodanu vrijednost, ne samo u ekološkom, već i u ekonomskom smislu. Istaknuo bih geotermalne elektrane, jedna je već u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, a planiraju se graditi i našoj županiji. Nismo na Dravi iskoristili ni sav hidropotencijal u usporedbi sa susjednim državama. Tu imamo perspektivnu energetske neovisnosti, a također i zaštite od poplava – rekao je Pakasin.

– Stranku zastupaju ljudi spremni za provedbu tih projekata, a pozivamo građane da u drugoj izbornoj jedinici zaokruže listu broj 13 – dodao je nositelj liste.

Podsjetimo, HNS na izbore izlazi samostalno, a cilj im je osvojiti jedan mandat u drugoj izbornoj jedinici. Kako su istaknuli prilikom predstavljanja programa, kao stranka centra ne isključuju suradnju ni s lijevima ni s desnima, no sigurni su kako neće koalirati s ekstremnim desničarima i ekstremnim ljevičarima.

Program HNS-a možete pogledati na njihovoj internetskoj stranici.

r.br.

ime

Prezime

1

Goran

Pakasin

2

Ivica

Strnščak

3

Mladen

Popović

4

Spomenka

Mlinarić

5

Lidija

Šestanj

6

Ivana

Lovreta

7

Juraj

Marković

8

Mladen

Sitek

9

Sandi

Govorčin

10

Jelica

Gligorović

11

Zlatko

Hržić

12

Tajana

Perošić

13

Ivana

Marinović

14

Tomislav

Pavlečić

čitam...