0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prošetali halasz csardom

FOTO Inozemni gosti posjetili ušće Mure u Dravu
F

Čak ih ni kiša nije spriječila da prošeću Halasz Csardom i uživaju u ljepoti Drave.

Ne propustite

Ušće Mure u Dravu posjetili su predstavnici WWF-a i Coca-Cole iz Njemačke, Nizozemske, Engleske, Srbije i drugih zemalja.

Predstavnike se upoznalo s projektima Drava life čiji je cilj poboljšati ekosustav rijeke Drave u Hrvatskoj i projektom coop MDD, čiji je cilj uskladiti prakse upravljanja u 12 zaštićenih područja duž prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav i podići svijest o jedinstvenoj prirodnoj vrijednosti Europske Amazone i dobrobitima koje dinamični riječni ekosustavi pružaju lokalnim zajednicama. U sklopu tog projekta, Javna ustanova je uspostavila Riječnu školu Koprivničko-križevačke županije kod ušća Mure u Dravu u Legradu koja će služiti za edukaciju posjetitelja o biosferi rijeke Drave.

S predstavnicima WWF-a i Coca-Cole se razgovaralo o održivom turizmu, očuvanju prirode, revitalizaciji rukavaca Drave i projektima koji se provode u Općini Legrad. Predstavnici su jako zainteresirani za razvoj ovog područja jer su uvidjeli njegov veliki potencijal. Čak ih ni kiša nije spriječila da prošeću Halasz Csardom i uživaju u ljepoti Drave.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najesti se i napiti

Kobasica 5 eura, kuhano vino oko 2 eura, fritule za 4 eura… Provjerili smo kakve su cijene blagdanske klope u centru Koprivnice

Počelo je blagdansko vrijeme, a to u većini gradova znači neizostavnu ugostiteljsku ponudu prigodnih jela i pića na adventskim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti