kk đurđevac

FOTO Karatisti Đurđevca uspješni na turniru u Bugarskoj

23:43h
0
Podijeli objavu
Foto: KK Đurđevac

Zlatnu medalju osvojila je Ema Juričić u kategoriji mlađih kadetkinja +45kg koja je svojim odličnim borbama i ovaj put pokazala zašto je u samom vrhu karate sporta.

Karate klub Đurđevac nastupio je 11.03.2017. na jakom međunarodnom turniru 5. NIKON OPEN 2017. u Bugarskoj  na kojem se okupilo preko 700 natjecatelja iz 12 država i 50 klubova.

Klub je dobio pozivnicu za ovo natjecanje od organizatora kao jedan od najboljih klubova u Hrvatskoj što je i ovaj put dokazao osvojivši  1 zlatnu, 2 srebrne i 3 brončane medalje sa 5 natjecatelja.

Zlatnu medalju osvojila je Ema Juričić u kategoriji mlađih kadetkinja +45kg koja je svojim odličnim borbama i ovaj put pokazala zašto je u samom vrhu karate sporta. Osim zlatne Ema je osvojila i brončanu medalju u starijoj kategoriji. Također odlični u svojim nastupima bili su Niko Marović i Valerio Prevedan koji su osvojili srebrne medalje te Mateja Prevedan i Ivan Juričić koji su osvojili brončane medalje.

Osim pojedinačnih medalja dečki su još nastupili u timskoj kategoriji ekipno učenici gdje su u sastavu Niko Marović, Ivan Juričić i Valerio Prevedan osvojili 3. mjesto.

Na ovom turniru konkurencija je bila toliko jaka da je svaku medalju bilo teško osvojiti i na postolje su se penjali samo najbolji, a natjecatelji iz Đurđevca pokazali su svojim borbama zašto su jedan od najboljih klubova.

Pripreme za natjecanje odradili su glavni trener Luka Cestar i kondicijski trener Ivan Đuroci koji su zadovoljni rezultatima koji su svakim danom sve bolji i bolji.

Podijeli objavu