humanitarna pomoć

FOTO Koprivnički Crveni križ podijelio i treću turu paketa potrebitima

Koprivnički Crveni križ jedan je od 26 gradskih društava partnera u ovom projektu vrijednom ukupno više od 8,3 milijuna kuna, od čega je vrijednost paketa koji su isporučeni na području Grada Koprivnice i okolnih općina nešto manja od 700.000,00 kuna.

10:00h
0
Podjela paketa // Foto: GDCK KC

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica podijelio je i treću isporuku humanitarnih paketa iz Fonda europske pomoći za najugroženije.

Tako je Gradsko društvo primilo do sada ukupno 5743 paketa s hranom i 2091 paket higijenskih potrepština koji su do sada u tri navrata podijeljeni na području 11 općina te gradu.

U podjeli su pomogli brojni volonteri, predsjednici općinskih društava, članovi Socijalnih vijeća u općinama, zaposlenici GD CK Koprivnica, zaposlenici općina. Uz njih, Dobrovoljna vatrogasna Društva Imbriovec, Novigrad Podravski i Gola koji su svojim vozilima dostavljali pakete u udaljenija mjesta u općinama.

Koprivnički Crveni križ jedan je od 26 gradskih društava partnera u ovom projektu vrijednom ukupno više od 8,3 milijuna kuna, od čega je vrijednost paketa koji su isporučeni na području Grada Koprivnice i okolnih općina nešto manja od 700.000 kuna.

Posjetimo, Hrvatski Crveni križ (HCK) nositelj je projekta „Humanitarni paket za središnju Hrvatsku“ koji je odobrilo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

čitam...