TULUM S(L)OVA

FOTO Križevački srednjoškolci zainteresiranim vrtićarcima čitali priče, a oni im vratili pjesmom

Nakon pročitane priče i razgovora o njoj, kako bi ponovili pročitano, učenici su za mališane pripremili plakat.

14:13h
0
Foto: Srednja gospodarska škola Križevci

Učenici Srednje gospodarske škole Križevci tijekom prošloga mjeseca posjetili su dva vrtića.

S profesoricama hrvatskog jezika Martinom Čengić Filipčić, Mihaelom Nemčec, Enisom Blašković Gagro i knjižničarem Tomislavom Ružićem bili su u Dječjem vrtiću Križevci, dok su s profesoricama hrvatskoga jezika Martinom Čengić Filipčić, Mihaelom Nemčec i knjižničarem Tomislavom Ružićem posjetili Dječji vrtić Zraka Sunca.

Učenici Marina Širjan, Antonela Štimac, Mihaela Šantić i Karlo Sentočnik čitali su mališanima priču Helen Cooper Juha od bundeve. Nakon pročitane priče i razgovora o njoj, kako bi ponovili pročitano, učenici su za mališane pripremili plakat. Zadatak mališana bio je smjestiti životinje i stvari na pripadajuće mjesto. Plakati su ostali na poklon vrtićima. Djeca iz Zrake Sunca su zauzvrat otpjevala dvije pjesme.

Posjeti lokalnoj zajednici dio su projekta Tulum s(l)ova, projekt poticanja čitanja iz užitka. Ovaj projekt provode školske knjižnice diljem Hrvatske prema zamisli Draženke Stančić, uz pomoć tima za provedbu iz Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog, Ivanec, uz potporu Hrvatske udruge školskih knjižničara.

čitam...
Loading...