FOTO Moto klub Veterans // Od rugla do ljepotice, grafitima uredili klupske prostorije na Šoderici

09:41h
0
Foto: Moto klub Veterans

Moto klub Veterans osnovan je 2008. godine, a neki od osnivača, osim Nine Babića, su i Tomislav Smolak, Željko Horvatić i Dražen Ressler.

U sklopu nedavnog uređenja prostorija, zanimanje su na sebe skrenuli koprivnički motoristi iz Moto kluba Veterans, a mi smo imali priliku popričati te tako saznati nešto više o svemu s jednim od osnivača kluba Ninom Babićem.

Uređene prostorije nalaze se u blizini Šoderice, a malo stariji građani točnu lokaciju znat će kao nekadašnju “dezinfekciju”. Prostor su dobili od Općine Legrad.

– Ljudi iz Legrada zaista su nam puno pomogli s time što su nam dali prostor – zadovoljstvo nije skrivao Babić.

Foto: Moto klub VeteransZidove su ukrasili motociklističkim i ratnim simbolima u obliku grafita, u čemu su im pomogli i prijatelji iz Osijeka.

Moto klub Veterans osnovan je 2008. godine, a neki od osnivača, osim Babića, još su i Tomislav Smolak, Željko Horvatić i Dražen Ressler.

Kako što i samo ime govori, pripadnici kluba su veterani Domovinskog rata, što je ujedno i glavni uvjet za članstvo. Glavni cilj im je odavanje počasti poginulim braniteljima, što čine redovitim obilježavanjem Dana pobjede i ostalih svečanosti, te odlaskom u Vukovar i ostala ratom pogođena mjesta.

Na putovanja izvan Hrvatske zasada se rijetko upuštaju, no u kontaktu su s kolegama iz Nizozemske i SAD-a pa ne treba otpisati mogućnost nekog njihovog skorog susreta.

– Zasad uglavnom djelujemo na nivou Hrvatske, ali bili smo nekoliko puta u Mađarskoj i Bosni i Hercegovini – otkrio nam je Babić.

Kako bi sve prošlo što sigurnije i bez ikakvih problema u njihovim vožnjama, naši motoristi održavaju i dobru suradnju s članovima Policijske uprave Koprivničko-križevačke.

Foto: Moto klub Veterans

Foto: Moto klub Veterans

Foto: Moto klub Veterans

Foto: Moto klub Veterans

čitam...
Loading...