18.7 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
od sutra je vani

FOTO Na 120 stranica i u 12 tisuća primjeraka tiskan novi Koprivnički godišnjak, Jakšić: Pun je projekata i sadržaja kojima se svi možemo ponositi
F

Distribuirat će se na sva vrata, a građani besplatni primjerak mogu podići i na kioscima Tiska, u Knjižnici, Domu mladih, na bazenima Cerine ili u Komunalcu

Ne propustite

Veselo i svečano bit će idući tjedan u Koprivnici, kada podravska metropola slavi 666. rođendan. Program je sadržajan, za svakoga će se u njemu pronaći nešto, pjevat će nam i Severina, a po tradiciji, uvertira u gradski rođendan je promocija Koprivničkog godišnjaka, informativnog biltena koji svake godine izlazi u povodu Dana grada Koprivnice.

Novo izdanje promovirano je danas u Galeriji Mijo Kovačić, a o svemu onome što se nalazi unutra pričali su gradonačelnik Mišel Jakšić i šefica Komunalca Nataša Tetec. Po običaju, godišnjak prezentira sve aktivnosti gradskih službi, poduzeća, ustanova, udruga i klubova, a svima njima gradonačelnik je ovom prilikom i zahvalio.

– Ipak, najveće hvala ide građanima na podršci, povjerenju, svemu onome što zajedno odrađujemo iz godine u godinu i sve ono čime zajedno pomičemo standard kvalitete života u samoj Koprivnici. Zahvaljujem i svim ljudima koji svojim projektima i programima čine život boljim i upravo oni nose taj jedan poticaj za sve korake i sav sadržaj koji svake godine završi u Koprivničkom godišnjaku – rekao je uvodno.

Godišnjak
Foto: Ivan Balija

Dodao je kako je godišnjak pun projekata i sadržaja kojima se svi zajedno možemo ponositi.

– Lijepo je prezentirati Koprivnički godišnjak kada imaš iza sebe godinu u kojoj je nakon više desetljeća izgrađena potpuno nova škola s dvoranom, gdje se vide obrisi novog središta Koprivnice, gdje se vidi što se radi po pitanju Aglomeracije Koprivničkih voda, gdje se vidi što nam nosi drugi kolosijek, a danas smo čuli da i brza cesta kreće prema Koprivnici. Zahvaljujući Komunalcu drugi smo grad u Hrvatskoj po razvrstavanju otpada i jednostavno ima toliko toga dobroga i lijepoga što nam pokazuje zašto je nama Koprivnica toliko lijepa i draga da nam je sad uopće teško sve te teme pohvatati – zaključio je Jakšić.

Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca, pobrojala je tehničke stvari, jer se Komunalac pobrinuo za tehnički dio, a sve kako bi godišnjak ugledao svjetlo dana i došao na kućne adrese građana.

Godišnjak
Foto: Ivan Balija

– Tiskan je u 12 tisuća primjeraka, a na 120 stranica ima različitog sadržaja i koncipiran je po određenim cjelinama. Glavna i odgovorna urednica bila je Ivana Ledinski Cvetković, a niz priloga koji se nalaze u godišnjaku napravili su Nikol Bali Tilošanec, Sanjin Bojić, Sonja Markić, Petra Bijač, Goran Čičin-Mašansker, urednica Ivana i Hrvoje Ružić. Financiran je iz prihoda od oglašivača, ove godine ih je 36 i svima zahvaljujemo na suradnji – pobrojala je N. Tetec.

Na kraju dodajmo da distribucija godišnjaka započinje sutra, stići će na sva vrata, a građani besplatni primjerak mogu podići i na kioscima Tiska, u Knjižnici, Domu mladih, na bazenima Cerine ili u Komunalcu, a može se i pročitati i u digitalnom obliku.

Godišnjak
Foto: Ivan Balija
Godišnjak
Foto: Ivan Balija
Godišnjak
Foto: Ivan Balija
Godišnjak
Foto: Ivan Balija
Godišnjak
Foto: Ivan Balija
Godišnjak
Foto: Ivan Balija
Godišnjak
Foto: Ivan Balija
Godišnjak
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U susjedstvu

UPRAVO Muškarac nožem na smrt izbo starijeg, ženu razrezao, u bolnici je

​Kako upravo doznajemo, danas  oko 17.25 sati dogodilo se strašno ubojstvo. Naime, policija navodi kako se ubojstvo dogodilo u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×