17. BILTEN GRADA KOPRIVNICE

FOTO Predstavljen Koprivnički godišnjak, kućanstvima će se podijeliti 12.000 primjeraka

Godišnjak se od sutra može pogledati i u digitalnoj verziji na stranici www.godisnjak.koprivnica.hr.

20:58h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Večeras je u prostorijama koprivničkog Entera predstavljeno 17. izdanje Koprivničkog godišnjaka. Ovogodišnji primjerak informativnog biltena Grada Koprivnice otisnut je na 120 stranica, u 12 tisuća primjeraka. Formata je identičnog prošlogodišnjem s tim da je u ovogodišnje izdanje umetnut letak edukativnog karaktera o razvrstavanju otpada te korisne informacije građanima o radnom vremenu i kontaktima radnih jedinica Komunalca poput reciklažnog dvorišta, kompostišta, gradske tržnice i groblja, pojasnila je na predstavljanju Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca.

Foto: Ivan Balija
Nataš Tetec // Foto: Ivan Balija

Novo je izdanje podijeljeno u nekoliko cjelina putem kojih će se građani podsjetiti na projekte provedene od lanjske proslave Dana grada Koprivnice, ali i dobiti informacije o novim planovima i projektima koji nas očekuju.

Godišnjak je pripreman puna dva mjeseca, uredila ga je Ivana Ledinski Cvetković, a tekstove su pripremili Nikol Bali, Sonja Markić, Petra Bijač, Hrvoje Ružić, Goran Čičin-Mašansker, Gordana Biondić, Maja Hlebar i Helena Hraščanec.

Gradonačelnik Mišel Jakšić zahvalio je svima koji su doprinijeli da još jedno izdanje Godišnjaka ugleda svijetlo dana te uputio poziv građanima Koprivnice da sutra, u srijedu, na sam Dan grada Koprivnice, pomognu domaće obrtnike i poduzetnike kupnjom u njihovim lokalima koji su ovim povodom pripremili posebne popuste. Isto tako, Jakšić je podsjetio i na tradiciju koja neće izostati ni ove godine, a to je subotnja kava o trošku gradonačelnika u kafićima u centru Koprivnice.

Foto: Ivan Balija
Mišel Jakšić // Foto: Ivan Balija

Distribucija Koprivničkog godišnjaka počinje sutra i to putem Hrvatske pošte. U svoje sandučiće primit će ga svako koprivničko kućanstvo kao i oni u prigradskim naseljima.

Građani će svoje primjerke moći podići u Domu mladih, Knjižnici i čitaonici Fran Galović, Gradskim bazenima Cerine i Komunalcu.

Godišnjak se od sutra može pogledati i u digitalnoj verziji na stranici www.godisnjak.koprivnica.hr.