-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tradicionalna fešta

FOTO Na blagdanskom domjenku KTC-a proglašeni najbolji djelatnici te su najavljeni neradni blagdani i božićnica od 2000 kuna
F

Kao i svake godine proglašeni su najbolji robni centri, najbolji restorani, benzinske postaje i poljoljekarne.

Ne propustite

Održana je tradicionalna blagdanska fešta svih zaposlenika tvtke KTC. Više od 1100 zaposlenih okupilo se u restoranu Globus na Zagrebačkom velesajmu i provelo ugodno poslijepodne i večer u predblagdanskom druženju.

- Oglas -

Zaposlenicima se obratilo vodstvo tvrtke a najveći pljesak prolomio se dvoranom nakon poruke da će i ove godine blagdani biti neradni, a božićnica svakom zaposleniku 2.000 kuna.

Vlasnik tvrke Ivan Katavić, predsjednik Upravnog odbora Ivica Katavić i zamjenik predsjednika Upravnog odbora Siniša Katavić zajedno s glavnom izvršnom direktoricom Daliborkom Kranjčić podijelili su priznanja i nagrade najboljima u 2018. godini.

Kao i svake godine proglašeni su najbolji robni centri, najbolji restorani, benzinske postaje i poljoljekarne. U svakoj kategoriji dodijeljena su priznanja za prvo, drugo i treće mjesto a svi djelatnici nagrađeni su za prvo mjesto s 1.000 kuna, za drugo sa 700 kuna, a za treće s 500 kuna.

- Oglas -

Najboljim robnim centrom u 2018. godini proglašen je R.C.Vrbovec, drugo mjesto osvojio je R.C.Zabok a treće R.C. Križevci. Proglašen je i najbolji robni centar po izvrsnosti – R.C. Krapina.

Proglašeni su i najbolji djelatnici po robnim centrima, najbolji vozač, najbolji kuhar, konobar, najbolji djelatnik poljoljekarni, benzinskih postaja i KTC Jadran. Svi najbolji u svojim kategorijama nagrađeni su s po 1.000 kuna.

Direktori centara nagrađeni su s poklon bonovima u vrijednosti od po 2.000 kuna.

Najboljim poljoljekarnama proglašene su Slatina, Virovitica i Vrbovec. Najbolje benzinske postaje su Križevci, Virovitica i Daruvar. Nagradu za najbolje restorane dobili su  Klara Križevci, Ivana Koprivnica i Čakovec, dok su najbolji robni centri Vrbovec, Zabok i Križevci.

Nagradu za najboljeg vozača dobio je Marko Švagelj. Najbolje kuharica je Božica Vrbančić, najbolja konobarica Martina Šokec, najbolja djelatnica poljoljekarni Darija Nemčić, najbolji djelatnik benzinskih postaja Josip Radiček dok je najbolji djelatnik KTC-a Jadran Siniša Kvesić.

Najboljim djelatnicima u 2018. godini proglašeni su Martina Arki, Jasmina Rušak, Renata Uzelac, Nataša Šamu, Blažnka Lipčić, Ana Machaček, Jelica Kovač, Andrijana Rabudić, Karolina Pucarin, Zoran Ivančević, Jasminka Bosak, Karolina Cugovčan, Ivica Vorih, Nikolina Čerjavić, Mišel Blagus, Ranko Trkulja, Sanela Beli, Snježana Frantal, Tomislav Strmečki, Marina Kanjka, Darko Kramarić, Karolina Horvat, Branko Čepin, Sanja Maljak Šimunić, Davor Jelušić, Ivana Rendulić te Renata Kalisar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti