U RAZVOJNOM CENTRU I TEHNOLOŠKOM PARKU

FOTO Na četvrtoj Eno-gastro bajci u Križevcima predstavljen dućan s domaćim proizvodima i nova aplikacija OPG Direkt

Kao potporu OPG-ovcima, gradonačelnik je ukratko predstavio aplikaciju OPG Direkt koja će služiti kao poveznica između proizvođača i kupaca.

10:09h
0
Foto: krizevci.hr

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci održana je četvrta Eno-gastro bajka s ciljem povezivanja malih proizvođača i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s poslovnim subjektima.

Uvodno su okupljene pozdravili direktor Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. Tihomir Hodak i gradonačelnik Križevaca, Mario Rajn. Gradonačelnik je pozdravio izlagače i goste koji su uveličali ovaj događaj te s radošću obznanio kako se već priča o petoj Eno-gastro bajci, koja trenutno četvrtu godinu za redom bilježi uspjeh.

Jedan od noviteta koje je gradonačelnik spomenuo u suradnji s Križevačkim poduzetničkim centrom jest dućan domaćih proizvoda, koji će biti pozicioniran na samom ulazu. Kao potporu OPG-ovcima, gradonačelnik je ukratko predstavio aplikaciju OPG Direkt koja će služiti kao poveznica između proizvođača i kupaca. Za kraj se osvrnuo na javni natječaj koji je trenutno aktualan, a poziva sve koji žele i dalje izlagati na gradskoj tržnici, da se jave za sufinanciranje.

Događaju su prisustvovali pročelnici upravnih tijela Grada Križevaca, predsjednik Gradskog vijeća, Marko Katanović i brojni drugi.

čitam...
Loading...