PLANOVI ZA 2020. GODINU

FOTO Nabava vatrogasne opreme i kombi vozila neki su od ciljeva DVD-a Herešin

U Društvenom domu u Herešinu, jučer je održana Izvještajna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Herešin.

17:11h
0
Foto: Grad Koprivnica

U Društvenom domu u Herešinu, jučer je održana Izvještajna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Herešin.

Tako je na njemu podneseno izvješće o radu društva za proteklu 2019. godinu, kao i financijsko te izvješće verifikacijske komisije od strane predsjednika DVD-a Herešin Josipa Lončarića. Uz prijedloge i prezentacije, jednoglasno je prihvaćen financijski plan, kao i plan rada za 2020. godinu u koji spadaju osposobljavanje članova društva, uređenje spremišta i ostalih prostorija, sudjelovanje na natjecanjima, organizacija pasivnog dežurstva u žetvenoj sezoni na području Herešina, nabava vatrogasne opreme, radnih i svečanih uniformi te nabava kombi vozila.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Članovima i gostima DVD-a Herešin u ime  Grada Koprivnice, obratila se zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, koja je ujedno i kuma DVD-a Herešin.

Melita Samobirec // Foto: Grad Koprivnica

– Zaista možemo svi biti sretni što imamo toliko kvalitetnih vatrogasnih društava na našem području. To znači da mnogo ljudi odvaja dio svojeg slobodnog vremena kako bi služilo i pomagalo drugima u nevolji, ako do nje dođe. Isto tako, izuzetno sam ponosna što ste mi prije nekoliko godina ukazali čast da postanem dio vas, odnosno, kuma vašeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva ovdje u Herešinu na što sam zaista ponosna i još jednom vam hvala na tome  poručila je, između ostalog, okupljenima u govoru zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Uz mnogobrojna prijateljska Dobrovoljna vatrogasna društva, skupštini su prisustvovali predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić i tajnica Ines Štefanić, inspektor za vatrogastvo Sthepan Lončar i predsjednik MO Herešin Ivan Lončarić.

čitam...