Dobili su i paketić slikovnica

FOTO Načelnik i pročelnica čitali priče klincima u knjižnici u Virju

U nastavku Mjeseca knjige za najmlađe će se još održati i Martinjska pričaonica te radionica za djecu i roditelje Sovine bebe.

09:16h
0
dav

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige Narodna knjižnica i Dječji vrtić Zrno Virje organizirali su posebnu pričaonicu  za predškolce nazvanu Čitam ti priču, dajem ti dar.

Priče su im ovog puta čitali načelnik Općine Virje Mirko Perok  i pročelnica Kristina Filipović.  Djeca uvijek s veseljem dočekaju svako čitanje priče i svaku novu osobu koja će im čitanjem priča zapravo dati dar, pa je ova prigoda bila vrlo vesela. Svaka odgojna skupina dobila je i mali paketić slikovnica kojima će upotpuniti kutić priča u svojim sobama.

Glasno čitanje djeci i pričanje priča, od velike je važnosti za njihov cjelokupni razvoj. S tim na umu knjižnica planira i provodi niz aktivnosti uz veliku suradnju i podršku vrtića.  U tim nastojanjima važna je podrška Općine Virje  koja je ovaj put dobila sasvim novu dimenziju. Načelnik i pročelnica odvojili su vremena za naše najmlađe i najvažnije, te nam time pomogli nastaviti razvijati svijet o važnosti glasnog čitanja djeci od rođenja.

U nastavku Mjeseca knjige za najmlađe će se još održati i Martinjska pričaonica te radionica za djecu i roditelje Sovine bebe.

foto: virje.hr

dav
dav
sdr

čitam...