SKUPŠTINA

FOTO Okupili su se članovi Udruge Mali princ, predstavljeni planovi

U tijeku je provedba projekta u kojemu su Udruga i Grad Đurđevac partneri, a riječ je o izgradnji novoga objekta Kuće podrške.

09:32h
0
Foto: Grad Đurđevac

Članovi Udruge Mali princ Đurđevac održali su redovnu godišnju skupštinu. Otvorila ju je predsjednika Kristinka Štefan. Podnesena su izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2020. godinu te prihvaćene izmjene i dopune plana rada i financijskog plana za 2021. godinu.

K. Štefan kazala je kako će nastaviti s provođenjem projekata koje su započeli prošle godine, nudeći usluge poludnevnog boravka i organizirajući poslijepodnevna druženja za članove.

Skupštini je prisustvovao i gradonačelnik Hrvoje Janči, podsjetivši kako je u tijeku provedba projekta u kojemu su Udruga i Grad Đurđevac partneri, a riječ je o izgradnji novoga objekta Kuće podrške.

– U njemu će biti organiziran dnevni boravak namijenjen članovima i korisnicima udruge te stambena zajednica za osam osoba. Radovi na izgradnji teku prema planu te vjerujem da ćemo se iduće godine na skupštini okupiti u novim prostorima – rekao je Janči.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac